MCMC Fragrances

MCMC Fragrances – dišave izdelane z ljubeznijo. MCMC Fragrances je mlada ameriška blagovna znamka niche parfumov.

 

Vsi njeni izdelki, ki vključujejo parfume, dišave za dom in dodatke, so zelo originalni in ročno izdelani iz najbolj kakovostnih sestavin. MCMC Fragrances poudarja mojstrsko delo in kakovost.

Blagovno znamko MCMC Fragrances je leta 2009 ustanovila Anne McClain v Brooklynu. Anne McClain je oblikovalka dišav, ki je študirala naravno parfumerijo in aromaterapijo. V francoskem Grasse, ki ga imajo za glavno mesto parfumske industrije, se je ukvarjala z intenzivnim študijem zgodovine, tehnike in prakse moderne proizvodnje dišav. Rezultat njenega prizadevanja je družinsko podjetje, ki ga vodita sestri McClain s filozofijo, ki temelji na ustvarjanju vrhunskih izdelkov v majhnih količinah, kar omogoča popolno skrbno in občutljivo proizvodnjo.

Vsak od parfumov blagovne znamke MCMC Fragrances je osebno ustvarila Anne McClain. Vsi proizvodi so ročno pakirani in imajo garancijo resnične izdelave z ljubeznijo. MCMC Fragrances je doslej že ustvarila približno deset parfumskih vod, približno isto število originalnih parfumiranih olj in tudi očarljive dišeče sveče in drug dodaten asortiment najvišje kakovosti. Omenjena parfumirana olja se za razliko od parfumskih vod odlikujejo po tem, da vsebujejo mešanico organične jojobe in kokosovega olja in se nanašajo s kroglico.

Eno od prvih dišav blagovne znamke MCMC Fragrances predstavlja svetlo cvetlična, sveže začinjena dišava za ženske Maui. Med najnovejše spada lesna kolonjska voda za moške Dune No.1. Vsi parfumi MCMC Fragrances pa odsevajo osebni, skrbni pristop, kakovost in ljubezen do parfumov. Ne le dišave MCMC Fragrances, temveč tudi njihove škatlice so ustvarjene ročno in z občutkom za detajl. Navdušili bodo s nežnim čistim dizajnom stekleničk in z originalnimi škatlicami ali vrečkami.

Izberite iz portfelja blagovne znamke MCMC Fragrances katero od očarljivih dišav in uživajte v luksuzu izdelkov, ki nastajajo iz ljubezni, skrbne pozornosti in strasti do kakovosti. Kakršnakoli od prelepih dišav od majhne družinske blagovne znamke bo originalno dopolnila vašo toaletno mizico.

MCMC Fragrances je garancija izdelkov, ki nastajajo z resnično ljubeznijo.

celotno besedilo skrij besedilo

Zelo nam je žal, da niste našli, kaj ste iskali. Verjamemo, da zahvaljujoč naši široki ponudbi izberete drugi izdelek, ki vam bo naredil veselje.