Čopič za britje

Filter
Cenovni razpon

do

Darila in akcije
Ocena
  •   2

Vam je všeč tradicionalen način britja in iščete kakovostno opremo za popolnoma gladek obraz? Nepogrešljiv pripomoček je čopič za britje, s katerim milo za britje ali peno enakomerno nanesete in razmažete po vsem obrazu.

Katere ščetine izbrati?

  • Naravne ščetine so klasika. K najboljšim spadajo čopiči za britje iz jazbečjih ščetin, ki so zelo nežni do kože in ustvarijo bogato peno, ki olajša gib britve za britje.
  • Umetne ščetine kože morda na britje ne pripravijo tako dobro kot naravne. Po drugi strani pa je čopič s sintetičnimi ščetinami primeren za vegane in osebe z alergijo na živalsko dlako. Poleg tega je cenejši in dlje zdrži.

Kako uporabljati čopič za britje?

Pred prvo uporabo čopič temeljito umijte z milnico. Pri vsakem naslednjem britju zadostuje, da jo namočite v vročo vodo. S krožnimi gibi iz mila za britje ustvarite bogato peno in jo nanesite na obraz. Takoj po uporabi čopič spet oplaknite in pustite, da se posuši. Mokrega čopiča ne dajajte v zaprta mesta, kot so toaletne torbice ali potovalni etuiji.

Stavite na kakovost in si izberite najboljši čopič za britje Wilkinson Sword, Captain Fawcett ali Edwin Jagger in uživajte v popolnoma obritem obrazu.