Nivea Essentials

podlaga za normalno do mešano kožo

Nivea Essentials podlaga za normalno do mešano kožo
50 ml
5,50

Koda: NIV02573 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 22. 5. 2019
Nivea Essentials
50 ml | 5,50

Opis kozmetike Nivea Essentials

Podlaga za make up Nivea Essentials popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • mehča
  • zapolnjuje pore
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • povečuje odpornost ličenja

Navodilo za uporabo:
Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Tip kože
mešana, normalna

O blagovni znamki Nivea

Svetovno znana blagovna znamka Nivea je bila ustanovljena v Nemčiji leta 1911. Za njen nastanek je zaslužen vizionar in farmacevt Dr. Oscar Troplowitz, ki je uspel olje in vodo združiti v stabilno kremo. Pri imenu znamke je izhajal iz latinskega poimenovanja za sneg, pri čemer mu je kot navdih služila čista bela barva izdelka. Prav tako je nastala danes že legendarna krema Nivea.

Leta 1925 je izdelek dobil znamenito modro embalažo, po svoji vsebini pa je vse do danes ostal povsem zvest prvotni recepturi. Klasična krema Nivea je postala del življenja številnih generacij. Učinkovito hrani kožo in s svojo žametno nežno teksturo ter specifičnim vonjem za številne predstavlja čudovit spomin na otroštvo.

Danes kozmetika Nivea obsega že celo vrsto kakovostnih in negovalnih izdelkov, ki so dostopni vsem. Svoje privržence so hitro pridobili izdelki, kot sta Nivea krema za sončenje in pa pristno moška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea neguje polt in kožo že več kot 100 let in je v tem času postala pravcati član milijonov družin po celem svetu.