Notino Glamour Collection Double Make-up Bag torbica z dvema predeloma

Notino Glamour Collection Double Make-up Bag torbica z dvema predeloma
Notino Glamour Collection Double Make-up Bag torbica z dvema predeloma
Brezplačna dostava
18,00

Koda: NOI02112 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Notino Glamour Collection Double Make-up Bag

Vaša zbirka ličil si zasluži samo najboljše. Shranjujte svoje dragocenosti v kozmetični torbici Notino Glamour Collection z dvema predaloma in imetje vedno pri roki točno to, kar potrebujete. Rožnato-zlata barva je trenutno zelo v trendu, zato si torbica zasluži svojo prostor ne samo v kovčku na potovanjih, ampak bo odlično videti tudi razstavljena na polici.

Lastnosti:

  • dva predala za enostavno organizacijo stvari
  • praktičen organizator za čopiče v manjšem predalu
  • trenden rožnato-zlat odtenek
  • 22 × 14 × 7 cm

Material:

  • poliuretan
  • zadrga – najlon

O blagovni znamki Notino

Že več kot 15 let smo prisotni v svetu lepote in v tem času smo dobili veliko izkušenj ter idej. Naši izdelki iščejo navdih v naših kupcih, ki jih lepota veseli enako kot nas in se ne zadovoljijo z majhnim.

Želimo, da Notino ponuja najvišjo kakovost za kar se da prijazne cene. Naša ekipa predlaga originalne in trendi izdelke za vsako priložnost; od praktičnih kozmetičnih kosov in potovalnih setov pa vse do storitev na ključ, kot je graviranje parfumov in vrhunsko darilno pakiranje. Radi prisluhnemo vašim potrebam in vemo, da bodo funkcionalni in dizajnerski kozmetični dodatki našli svoje mesto pri vas. Naš cilj je, da je lepota dostopna vsakomur.

Vse izdelke najdete ekskluzivno na Notino, kjer si neprestano prizadevamo za širitev našega portfelja in za nove inovativne postopke.

Recenzija Notino Glamour Collection Double Make-up Bag