Nuxe Huile Prodigieusekozmetični set II. (z hranilnim učinkom) za ženske

Nuxe Huile Prodigieuse kozmetični set II. (z hranilnim učinkom) za ženske
Nuxe Huile Prodigieuse kozmetični set II. (z hranilnim učinkom) za ženske

Koda: NUX02584 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Huile Prodigieuse® večnamensko suho olje za obraz, telo in lase 30 ml + Rêve de Miel® ultra hranilni balzam za ustnice 15 g + Rêve de Miel® krema za roke in nohte za suho kožo 30 ml + Crème Fraîche® de beauté 48 h pomirjevalna in vlažilna krema za normalno kožo nagnjeno k draženju 15 ml

  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan
Vrsta olja
ostala rastlinska olja
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Huile Prodigieuse