Nuxe Huile Prodigieuse

Nuxe Huile Prodigieuse
Nuxe Huile Prodigieuse
Nuxe Huile Prodigieuse
20,90

Koda: NUX02584 | Več kot 5 kosov na zalogi

Set vsebuje: Huile Prodigieuse® Multi-Purpose Dry Oil for Face, Body and Hair 30 ml + Rêve de Miel® Honey Lip Balm 15 g + Rêve de Miel® Hand and Nail Cream 30 ml + Crème Fraîche® de beauté 48HR Moisturising Cream 15 ml

kos
DPD
torek 30. 4. 2019
Nuxe Huile Prodigieuse
| 20,90

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan
SPF
brez SPF
Vrsta olja
ostala rastlinska olja

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.