NYX Professional Makeup Prismatic Shadowsbleščeča senčila za oči

NYX Professional Makeup Prismatic Shadows bleščeča senčila za oči
NYX Professional Makeup Prismatic Shadows bleščeča senčila za oči
Brezplačna dostava
odtenek 09 Fireball 1,24 g
5,90

Koda: NYX02136 | Na zalogi
1
Darilo za vas
NYX Professional Makeup, L’Oréal Paris, Maybelline, Garnier, MIXA zdaj z 20-% popustom in brezplačno dostavo. V košarici vnesite kodo brand20si
DPD
sreda 19. 2. 2020
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka NYX Professional Makeup Prismatic Shadows
Lastnosti

Senčila za oči NYX Professional Makeup Prismatic Shadows omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • kovinski učinek
  • odtenki se enostavno kombinirajo
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

Lastnosti

Učinek
sijajen

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.

Recenzija NYX Professional Makeup Prismatic Shadows