NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil natančni svinčnik za ustnice

NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil natančni svinčnik za ustnice
NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil natančni svinčnik za ustnice

Opis izdelka NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil
Lastnosti

Preprečite neželeno raztekanje šminke. Natančen svinčnik za ustnice NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil poskrbi za to, da bo vaše ličenje preprosto popolno.

Omogoči vam, da definirate linije ustnic, in ima dolgotrajno, obenem pa mehko strukturo, zaradi katere je enostaven za uporabo. Ustnice so bolj polne, nadaljnja aplikacija šminke bolj natančna, vaš nasmeh pa bo izstopal v vsej svoji lepoti.

Lastnosti:

  • ščiti pred raztekanjem šminke
  • poudari naravno obliko ustnic
  • ustvarja zelo tanko črto
  • na ustnicah dolgo obstoji
  • zelo enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na čiste ustnice, idealno po uporabi pilinga. Z dovolj ošiljenim svinčnikom občrtajte obrise ustnic, in sicer od sredine v smeri h kotičkom. Nato nanesite svojo priljubljeno šminko ali sijaj.

Lastnosti

Odtenek
roza

O blagovni znamki NYX Professional Makeup

Blagovna znamka dekorativne kozmetike NYX Professional Makeup je bila ustanovljena leta 1999 v Los Angeles. Ustanovila jo je profesionalna maskerka Toni Ko. Kozmetika NYX Professional Makeup odseva najnovejše trende v ličenju. V portfelju blagovne znamke boste našli vse od šmink, tekočih pudrov vse do profesionalnih kozmetičnih čopičev.
NYX Professional Makeup so izdelki visoke kakovosti po prijaznih cenah, ki so priljubljeni pri profesionalnih vizažistih. NYX Professional Makeup ponuja kakovostna ličila in hkrati stilske embalaže ličil. Lepe embalaže ustvarjajo celotno podobo blagovne znamke NYX Professional Makeup, ki je priljubljena po vsem svetu.
NYX Professional Makeup vsebuje  bogate pigmente z dolgotrajno obstojnostjo ličenja in ponuja igriv pristop, ki je poln barv. Poiščite svoja odlična ličila in postanite profesionalke. Kozmetika NYX Professional Makeup svojih izdelkov ne testira na živalih.

Recenzija NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil