Old Spice Whitewaterdarilni set V. (za moške)

Old Spice Whitewater darilni set V. (za moške)
Old Spice Whitewater darilni set V. (za moške)

Koda: OLS02362 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

dezodorant v pršilu 150 ml + voda za po britju 100 ml + trdi dezodorant 50 ml + gel za prhanje 250 ml + nogavice + darilna škatljica

Darilo za vas
Kupite zdaj izbrane razkošne sete z 20-% popustom. V košarici vnesite kodo 20set. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo, dezodorant v stiku
Konsistenca
gel, pršilo
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Old Spice

Parfumi Old Spice | Blagovna znamka Old Spice je bila ustanovljena leta 1934 v ZDA. Čeprav je bil prvi izdelek blagovne znamke Old Spice za ženske, je podjetje bolj znano zaradi proizvodnje moške kozmetike. Družba je bila na začetku uspešna zaradi edinstvenih izdelkov za britje, za katere so bili značilni mornarski motivi na embalažah. Leta 1990 je blagovno znamko kupil velikan Procter & Gamble in s tem se je sortiment razširil na gele za tuširanje, deodorante in pršila za telo v več različnih dišavah. V začetku leta 2008 je prišla na trg kolekcija Original s prvotno priljubljeno dišavo Old Spice. Deodoranti za moške blagovne znamke Old Spice so zelo priljubljeni po vsem svetu in sežejo med najbolj uporabljane moške izdelke proti potenju.

Recenzija Old Spice Whitewater