PaddywaxAccesories Candle Snuffer ugaševalec sveč

Paddywax Accesories Candle Snuffer ugaševalec sveč
Paddywax Accesories Candle Snuffer ugaševalec sveč

Koda: PWX00430 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Ob nakupu vsaj dveh sveč boste s kodo candle prejeli 15 % popusta. Popust ne velja za izdelke v akciji in za izdelke v posebni ponudbi.

Opis Paddywax Accesories Candle Snuffer

Praktičen ugaševalec sveč Paddywax Accesories Candle Snuffer enostavno in varno ugasne vsak svečo ter prepreči nepotrebni dim. V ta praktičen pripomoček za vse ljubitelje sveč se boste zaljubili na prvi pogled. Plamen takoj ugasne, vi pa še naprej brez skrbi uživate v dišavi, ki jo je v prostoru pustila sveča.

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

O blagovni znamki Paddywax

Blagovna znamka sveč Paddywax je bila ustanovljena v ameriški državi Tennessee in od samega začetka je pridobila svoje stranke s prvovrstnimi difuzorji in ročno izdelanimi svečami z dišečimi esencami. Paddywax redno prinaša nove kolekcije sveč z edinstvenim vonjem in nadčasovnim dizajnom, ki vnesejo udobje v vsak dom.

Paddywax sveče razveselijo vse oboževalce zeliščnih, zemeljskih, mošusnih in lesnih vonjev. Visoko kakovostne sveče so izjemno prijazne do okolja in vsebujejo sojin vosek in bombažni stenj. Sveče prispevajo k prijetnemu vzdušju in postanejo del pomembnih življenjskih dogodkov.

Recenzija Paddywax Accesories Candle Snuffer