Paul Emilien

Paul Emilien – harmonija francoske tradicije visoke parfumske industrije. Paul Emilien je mlada francoska blagovna znamka niche parfumov, dišav za dom in dišečih sveč.

 

Filozofija blagovne znamke je ponujati izdelke vrhunske kakovosti, ki so izdelani v Franciji iz najboljših sestavin. Trudijo se izkoriščati slavno francosko tradicijo visoke parfumske industrije (haute parfumerie), ki se je rodila v glavnem mestu kozmetike Grasse.

Blagovno znamko Paul Emilien  je ustanovil leta 2014 istoimenski oblikovalec parfumov. Paul Emilien se je rodil leta 1966 v francoskem mestu Cevennes. Že od zgodnjega otroštva se je ukvarjal z likovno umetnostjo in kasneje, ko je sanjal o izdelkih prihodnosti, se je odločil ustanoviti svojo lastno blagovno znamko parfumov. Kot samouk se je v svojem majhnem domačem laboratoriju posvetil ustvarjanju prvih dišav in hkrati se je ukvarjal z oblikovanjem embalaž za svoje prihodnje proizvode. Cenovno koncepcijo je ustvaril s pomočjo svojih izkušenj iz potovanja po vsem svetu. Tako je nastala blagovna znamka Paul Emilien s ciljem ustvarjati dišave prav tako, kot glasbenik ustvarja harmonične akorde. Kakovostne dišave, ki dosežejo standarde visoke parfumske industrije so nameščene v stekleničkah in embalažah prav tako luksuznih kot njihova vsebina. Vsi dišeči izdelki Paula Emiliena se odlikujejo po najvišji kakovosti, upoštevajo dragoceno tradicijo in odpirajo vrata v svet luksuzne dišeče harmonije. Ob nastanku parfumov od blagovne znamke Paul Emilien poudarjajo zlasti kakovost materialov in visoko raven ustvarjalnih in proizvodnih procesov. Pomembna je tudi popolna vrhunska kakovost embalaž. Unikatnost embalaž od Paul Emilien temelji na ročni izdelavi stekla, keramike in škatlic in na odličnem originalnem dizajnu ter umetnih vrednotah.

Vsak trenutek v življenju Paula Emiliena je za njega vir navdiha, ki ga uteleša v svojih dišečih proizvodih in na ta način pošilja dalje. Izberite iz portfelja blagovne znamke Paul Emilien katero od parfumskih vod, ki se odlikuje po pravi francoski eleganci in prefinjenosti in se pustite razvajati s čarom harmonije dišav in čiste tradicije „haute parfumerie“.

Paul Emilien – dišave polne elegance in prefinjenosti prave tradicionalne francoske visoke parfumske industrije.

celotno besedilo skrij besedilo

Zelo nam je žal, da niste našli, kaj ste iskali. Verjamemo, da zahvaljujoč naši široki ponudbi izberete drugi izdelek, ki vam bo naredil veselje.