Prada Candyparfumska voda za ženske

5×
Prada Candy parfumska voda za ženske
Prada Candy parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
50 ml
57,20

Koda: PRA0004 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 16. 7. 2020

Opis parfuma Prada Candy
Sestava

Brez očitkov se predajte sladki skušnjavi, ki bo polepšala dan vam in vaši okolici. Parfumska voda Prada Candy je namenjena posebnim ženskam, ki jim ne manjka poguma izstopiti iz množice. Pritegnite nase pozornost z okusno dišavo, ki se ji ne da upreti.

  • edinstvena sladkasta orientalska dišava
  • popoln očarljiv izraz iz samo treh sestavin
  • idealna za hladnejše mesece

Sestava dišave
Dišavna sestava se začenja z netradicionalno zapeljivim mošusom. Nato na vrsto pride najzanimivejša sestavina – benzoin, torej sladkobna smola z nezamenljivim rahlo vaniljevim podtonom. Okusni karamelni akordi v zaključku vsak trenutek naredijo izjemen, na svoji koži pa jih boste čutili zares dolgo.

Zgodba dišave
Za nastanek zasvojljivega zapeljivega eliksirja so zadostovale samo tri sestavine. Ženska dišava Prada Candy iz leta 2011 je izrazita in opazna, prav tako kot njena nezamenljivo rožnato-zlata steklenička. Izrazite svojo edinstvenost z drzno aromo, ki vsakomur priraste k srcu.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mošus
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
benzoin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
karamel
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada Candy