Prada Luna Rossatoaletna voda za moške

1×
Prada Luna Rossa toaletna voda za moške
Prada Luna Rossa toaletna voda za moške
100 ml
61,50

Koda: PRA0085 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 2. 4. 2020

Opis parfuma Prada Luna Rossa
Sestava

Edinstveno moški parfum Prada Luna Rossa pooseblja karizmatičnega in samozavestnega moškega, ki zna biti odločen in občutljiv hkrati. Skrbno izbrane esence dišave bodo očarale vse vaše čute in vam zagotovile neskončni vir navdiha. Z odličnim parfumomLuna Rossa se boste počutili urejeno in čutno v vsaki situaciji vašega dne.

V samem uvodu dišave Prada Luna Rossa vas bo presenetil izbruh grenke pomaranče, čigarneobičajno in energično aromo odlično dopolnjuje sivka. Omamljanje čutov se nadaljuje v srcu dišave, ki v sebi skriva privlačnižajbelj, potresen z drobnimi listki sveže mete. Ta iskriva kombinacija esenc vam bodala pozitivno razpoloženje in željo po novihdogodivščinah.Zanimiv sklepdišave tvori veličastni ambroksan in edinstveni toni ambrette. Ta prestižni moški parfum legendarne blagovne znamke Prada lahko nosite ves dan in v vsakem letnem času.

Zbudite svoj pravi jaz in odprite svojo občutljivo čutno plat! Dišava Prada Luna Rossa bo očarala vsako žensko, ki jo bo začutila!Parfum Luna Rossa se skriva v natančno oblikovani steklenički, čigar srebrna površina poudarja edinstvenost dišave. Moški parfumi Prada so zelo priljubljeni in iskani. Znani so po kreativnosti, ekskluzivnosti in so popolnoma nezamenljivi.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
sivka, grenka pomaranča
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
meta, muškatna kadulja
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
ambroksan, ambrette
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada Luna Rossa