Prada Luna Rossatoaletna voda za moške

1×
Prada Luna Rossa toaletna voda za moške
Prada Luna Rossa toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
61,40

Koda: PRA0085 | Na zalogi
1
DPD
petek 25. 9. 2020

Opis parfuma Prada Luna Rossa
Sestava

Aye aye, Captain! Gospodje, naj se v vas prebudi duša fanta, ki se želi na jadrnici podati na širno morje. Toaletna voda za moške Prada Luna Rossa očara vse vaše čute, zagotovi vam neskončen vir navdiha in da gotovost, da zmorete karkoli.

  • citrusna, aromatična dišava
  • za modernega moškega
  • idealna kadarkoli, predvsem pa v toplih dneh

Sestava dišave
V samem uvodu dišave Prada Luna Rossa vas preseneti osvežilna grenka pomaranča, katere neobičajno vznemirljivo in energično aromo odlično dopolnjuje čutna sivka. Omama čutov se nadaljuje v srcu dišave, ki v sebi skriva očarljivi žajbelj in liste sveže mete. Zanimiv zaključek dišave tvorijo nenavadne sestavine, kot sta ambroksan in ambrette.

Zgodba dišave
Dizajn stekleničk so navdihnile sodobne jadrnice, za dišavo stoji nemška parfumarka Daniela Andrier. Luna Rossa je na trg prišla leta 2012 in je dokaz, da Prada ima kaj ponuditi, in to tako na področju mode kot parfumov.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
sivka, grenka pomaranča
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
meta, muškatna kadulja
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
ambroksan, ambrette
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada. 

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

Recenzija Prada Luna Rossa