Preskoči na glavno vsebino

Rexaline

O blagovni znamki Rexaline

Voda je vir življenja in pomočnik v boju proti staranju kože. Luksuzna francoska kozmetika Rexaline zato kožo ohranja navlaženo in preprečuje izgubo vlage, s čimer zagotavlja mladosten videz.

Zgodba blagovne znamke Rexaline se je začela pisati leta 2008. Nekdanjega vrhunskega športnika Alexandra Cukierja je mučila dehidrirana koža. Zato se je povezal s priznanim znanstvenikom Genom Beilisom in skupaj sta ustanovila laboratorije AG Labs, v katerih so po nekaj letih raziskav razvili inovativno tehnologijo, ki po zaslugi hiperhidracije pomlajuje kožo. Osnova pripravka blagovne znamke Rexaline je istoimenski kompleks, ki temelji na hialuronski kislini, izstopajoči zaradi svojih učinkov proti staranju.

Na lastni koži se prepričajte o učinkih kozmetike za obraz Rexaline. Preizkusite na primer pomlajevalno masko Rexaline Hydra-Shock, koncentrirani serum za utrujeno kožo Rexaline Hydra-BigBang, nego proti gubam Rexaline Line-Killer ali vlažilno linijo Rexaline Hydra-Dose. Rezultati bodo kmalu vidni.

celotno besedilo skrij besedilo