Salvador DaliLe Roy Soleil Extreme toaletna voda za moške

Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme toaletna voda za moške
Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme toaletna voda za moške
50 ml

Koda: SAD0167 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme
Sestava

Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme je sveža moška dišava, ki spominja na poletne večere. Moški, ki uporablja parfum Le Roy Soleil Extreme je karizmatičen in uživa življenje s polno paro.

Zgornje note dišave Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme so sestavljene iz sočnega sadja, ki vsebuje ananas in limono. Srce skriva jabolko, opojno sivko in kardamom. Osnova vsebuje jantar, mah, mošus in vetiver. Luksuzni parfum za moške od blagovne znamke Salvator Dali je primeren za ves dan.

Prebudite v sebi novo željo! Uživajte v sončnih žarkih z ekskluzivno dišavo Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme! Dišava je bila uvedena na trg leta 2012.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, limona, ananas
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jabolko, sivka, kardamom
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, mah, vetiver, mošus
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Salvador Dali

Parfumi Salvador Dali | Salvador Dalí, znan nadrealistični slikar prejšnjega stoletja, ki se je ukvarjal tudi z oblikovanjem in izdelavo parfumov, ki so bili ustvarjeni predvsem v 40. in 50. letih 20. stoletja z vzdevkom "futuristični" in so se prodajali pod blagovno znamko Salvador Dali. Parfumi Salvador Dali so bili dolgo zelo ekskluzivni, ker so se proizvajali v omejenih izdajah in vsaka steklenička je veljala za majhno umetniško delo. Če imate dovolj denarja, si jih lahko kupite po skoraj šestdesetih letih v uradnem muzeja Salvadora Dalija. Navadno dostopne znamke (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) lahko kupite v naši spletni trgovini. Kot deček je želel biti Dalí postopoma kuhar, Napoleon in umetnik, ne vemo, kaj si vi želite, ampak vedno lahko lepo dišite.

Recenzija Salvador Dali Le Roy Soleil Extreme