Preskoči na glavno vsebino

Thalgo

Thalgo

Prijazna do kože in do življenjskega okolja. Takšna je luksuzna francoska kozmetika Thalgo, ki izkorišča naravna bogastva iz globin oceanov.

Oceani so neskončen vir bogastva. To je zelo dobro vedel tudi doktor farmacije André Bouclet, ki je vse svoje življenje posvetil svoji strasti – raziskovanju morskih alg in mineralov. Njegova očaranost nad morskim življenjem ga je pripeljala do ustanovitve laboratorija Thalgo, ki se je specializiral za raziskovanje blagodejnih učinkov morskih alg v kozmetiki. Takrat se je pisalo leto 1964 in luč sveta je ugledala prva kozmetika Thalgo.

Thalgo se ponaša ne le s prvovrstno kakovostjo svojih izdelkov, temveč tudi z obzirnostjo do življenjskega okolja in z minimalizacijo ekološke sledi. Sveti gral blagovne znamke je hranljiva Thalgo krema s pomirjajočimi učniki Thalgo Cold Cream Marine, ki vaši koži daje potrebno vlaženje. Zelo priljubljeni sta tudi kremi proti gubicam Thalgo Hyaluronique ali Thalgo Collagène, ki zmanjšujeta gubice in preprečujeta njihov nastanek.

celotno besedilo skrij besedilo