Preskoči na glavno vsebino

theBalm

theBalm

 „Prelepa v 5 minutah“ – tako zveni moto ameriške blagovne znamke theBalm, ki ponuja prvovrstno kozmetiko v originalnih retro embalažah z igrivim dizajnom. Neizmerna količina izrazitih barv v vas prebudi umetnico in vam omogoči ustvariti popolno ličenje, zaradi katerega boste preprosto očarljivi.

Za blagovno znamko theBalm stoji Marissa Shipman, ki je nekega dne ugotovila, da se želi vsako jutri prebuditi s mislijo, da obožuje svoje delo. In ker je bila dobesedno obsedena z lepoto in so ji v njeni kozmetični opremi manjkali izdelki, ki bi ji 100% ustrezali, se je odločila za velik korak. Leta 2004 je pustila takratno službo, izdelala poslovni načrt in s pomočjo kemikov začela razvijati nove izdelke. Ni trajalo dolgo in kmalu je luč sveta ugledala nova kozmetika theBalm.

Spoznajte legendaren theBalm Mary - Lou Manizer, ki je večnamensko uporaben kot osvetljevalec in senčila za oči, preizkusite bronzer, senčila za oči in puder za konturiranje v enem, skriva se pod zabavnim imenom theBalm Bahama Mama, ali pa ikonično rdečilo in senčila za oči theBalm Hot Mama!. Vredna omembe sta tudi paleta theBalm Meet Matt(e) Trimon in rdečilo theBalm Balm Beach.

celotno besedilo skrij besedilo