Mugler Alien

parfumska voda za ženske 60 ml

14×
Mugler Alien parfumska voda za ženske 60 ml
95,00

Prihranite 35%
60 ml
62,20

Koda: THM0007 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Mugler Alien
60 ml | 62,20

Opis parfuma Mugler Alien

Alien ni s tega sveta. S parfumom Thierry Mugler se boste počutili izjemno. Nenavaden, skrivnosten, napolnjen s pozitivno energijo. Lastnica dišave Alien izžareva mir in magično privlačnost. Prav tako poudarja divjost in svobodo osebnosti.

Parfum Thierry Mugler Alien je sladko začinjena lesna dišava, ki poudarja individualnost, pogum in svobodo ženske. Alien diši po svobodi in veselju. Skrivnost, ki izžareva iz parfuma Alien vas pritegne. S parfumom Alien postanete prava ženska in izstopate iz množice.

Dišava, ki je primerna za posebne priložnosti.

Sestava

Zgornje note
jasmin
Srčne note
kašmir les
Bazne note
jantar
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, Francija) je odprl istoimenski salon v letu 1973 v glavnem mestu mode – Parizu. V 70. letih se je specializiral predvsem na francoske ženske. Lasten parfum je imel šele v letu 1992.
Thierry Muglervidi sam sebe bolj kot dirigenta, ki samo daje konkretnejšo obliko temu, kar je mogoče videti vsak dan okoli. Opozoriti je treba, da je kot "dirigent" uspešen, tako v svetu mode in modnih dodatkov, kot parfumih z znamko Mugler.
Trenutno se uveljavlja z vonji Mugler Alien ali brezčasno in večno linijo Mugler Angel. Kot kostumograf Thierry Mugler na primer skrbi za image R&B pevke Beyoncé, sodeloval je tudi pri filmu Parfum: Zgodba o morilcu.

Ocena Mugler Alien

Dodajte novo recenzijo

5.0
14 ocena
14
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis