Tweezerman Studio Collection

pinceta s poševno konico mini

Tweezerman Studio Collection pinceta s poševno konico mini
Tweezerman Studio Collection pinceta s poševno konico mini
pinceta s poševno konico mini
11,05

Koda: TWZ0721 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 24. 7. 2019
Tweezerman Studio Collection
pinceta s poševno konico mini | 11,05

Opis izdelka Tweezerman Studio Collection

Pinceta Tweezerman Studio Collection vam bo pomagala odstraniti neželene dlake in vam zagotovila popolno oblikovane obrvi.

Lastnosti:

  • natančno puli dlake brez odvečne bolečine
  • s poševno konico
  • zagotavlja profesionalen rezultat

Navodilo za uporabo:
Zgrabite dlako kar najbliže korenini in jo s hitrim gibom izpulite.

O blagovni znamki Tweezerman

Blagovna znamka Tweezerman ponuja edinstvene kozmetične pripomočke, ki vam precej olajšajo vsakodnevno nego! Hrepenite po popolnoma urejenih obrvih, odlično čisti koži ali kakovostni manikiri? Lahko se zanesete na kozmetične pripomočke Tweezerman, ki jih uspešno uporabljajo milijoni žensk po vsem svetu! Odlično newyorško blagovno znamko priporočajo tudi profesionalni vizažisti popularnih zvezdnic in manekenk!

Ameriška blagovna znamka Tweezerman je bila uspešno uvedena na trg že leta 1980. Med najbolj priljubljene proizvode podjetja spada zlasti legendarna pinceta Tweezerman Slant, ki ima poševno konico za popolno natančnost. Ta pinceta je dobila 12 krat zapored prestižno nagrado ameriške revije Allure "Best of Beauty" v kategoriji pincet je bila tudi sprejeta v Dvorano slave Allure. Vsi kozmetični pripomočki Tweezerman so izdelani iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in ročno brušeni. Blagovna znamka Tweezerman nenehno prihaja z novimi tehnologijami in svojim strankam prinaša številne inovacije.