Preskoči na glavno vsebino

Uriage

O blagovni znamki Uriage

Že pred 2000 leti je bil v osrčju francoskih Alp odkrit izvir edinstvene termalne vode Uriage. Ta kar 75 let teče skozi gorske geološke plasti in se na svoji poti bogati z minerali in elementi v sledovih. Blagodejne učinke obnovitvene vode od leta 1992 uporabljajo dermatološki laboratoriji Uriage za svoje inovativne kozmetične izdelke.

 

Termalna voda Uriage pomaga pomiriti kožo, preprečuje dehidracijo in krepi kožno pregrado. Da bi ohranila svojo čistost in naravno bogastvo, je stekleničena neposredno nad izvirom.

Zaradi njenih učinkov kozmetiko Uriage priporočajo dermatologi po celem svetu in kupci jo obožujejo. Tako zelo, da se vsakih 10 sekund proda ena termalna voda Uriage Eau Thermale!

Med najbolj priljubljene izdelke te francoske blagovne znamke sodi tudi krema Uriage za obraz, Uriage Bariéderm, ki neguje roke, ali hranilna Uriage Xémose ter čistilna voda za obraz Uriage Hyséac. Omeniti velja tudi linijo za pomladitev obraza Uriage Age Protect, pripravke za občutljivo kožo obraza Uriage Roséliane in kreme za sončenje Uriage Bariésun. Pozabili nismo niti na najmanjše – Uriage za otroke ponuja celo linijo dermatološko testiranih izdelkov.

Preizkusite učinke blagodejne vode iz Alp tudi vi. Vaša koža vam bo hvaležna!

celotno besedilo skrij besedilo