Woodwick Vanilla & Sea Saltvosek za aroma lučko

Woodwick Vanilla & Sea Salt vosek za aroma lučko
Woodwick Vanilla & Sea Salt vosek za aroma lučko
Novost
22,7 g
2,90

Koda: WDW00868 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Woodwick Vanilla & Sea Salt vosek za aroma lučko
| 1 kos | 2,90
DPD
sreda 23. 10. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Woodwick Vanilla & Sea Salt
Sestava

Vosek za v aromatične svetilke Woodwick Vanilla & Sea Salt je poleg dišečih svečk odlična alternativa za odišavljenje vašega prostora. Z razpustitvijo voska v aromatični svetilki dosežete kar najbolj dišeč učinek in si ustvarite aromo po svojih željah in razpoloženju.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • sladka aroma

Navodilo za uporabo:
Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Zgornje note
jabolko, morske note, sadne note, zelene note
Srčne note
jasmin, riž, šmarnica
Bazne note
lesne note, mošus, sladke note, vanilija
Vrsta dišave za dom
sladka, sveža

O blagovni znamki Woodwick

Luksuzne dišavne sveče Woodwick bodo vaš dom ogrele, ga naredile bolj udobnega in še razveselile dušo. Nezamenljivo prasketanje njihovega edinstvenega lesenega stenja ustvarja efekt gorečega kamina in vas tako v trenutku ponese v zasneženo gorsko kočo in pričara pravo vzdušje. Privoščite vsem svojim čutom zares intenzivno doživetje.

Vsaka sveča Woodwick z lesenim stenjem skriva nekaj medsebojno popolnoma usklajenih dišavnih esenc. Posamezne sestavine se skupaj prepletajo v polno, harmonično aromo, ki čudovito odišavi celoten prostor. Kakovosten parafin je za povrh obogaten s sojinim voskom, ki podaljšuje čas gorenja sveče in je biološko razgradljiv.

Pristne dišavne sestave, značilno prasketanje in prefinjen dizajn sveč osrečujejo ljubitelje dodatkov za dom že od leta 2006. Vizualno doživetje še povečuje lesen pokrovček, ki služi tudi kot podstavek, ter organske oblike posodic iz ročno pihanega stekla. Sveče Woodwick povznesejo interier vsakega doma in vam zagotovijo mnogo izjemnih trenutkov.

Recenzija Woodwick Vanilla & Sea Salt

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!