Yankee Candle Winter Glow

votivna sveča 49 g

Yankee Candle Winter Glow votivna sveča 49 g
Yankee Candle Winter Glow votivna sveča 49 g
Yankee Candle Winter Glow votivna sveča 49 g
votivna sveča 49 g
2,65

Koda: YAC1252 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 22. 1. 2019
Yankee Candle Winter Glow
votivna sveča 49 g | 2,65

Sestava

Bazne note
izvleček bele cedre, jantar
Srčne note
evkalipt, sivka, smreka
Zgornje note
pomaranča, rožmarin
Vrsta dišave za dom
zeliščna

O blagovni znamki Yankee Candle

Zamisel o svečah Yankee Candle se je rodila že leta 1969, ko je Mike Kittredge svoji mami za božič podaril svojo lastnoročno izdelano dekorativno svečo. Mama je bila navdušena, prav tako pa tudi cela okolica in Mike je izdelavo sveč nadaljeval. Zaradi velikega uspeha je proizvodnjo kmalu preselil iz svoje garaže v staro papirnico in ustanovil lastno blagovno znamko Yankee Candle.

Od prvega plamena vse do zadnjega dima nudijo sveče Yankee Candle čudovite, trajne in čiste dišave, ki odlično dopolnjujejo vsako notranjost. Sveče vsebujejo veliko količino aromatskih olj in naravnih izvlečkov. Vsaka od eteričnih esenc spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Kakšno ozračje prikliče v vašem domu – sproščujoče, praznično ali osvežujoče – je odvisno le od vaše izbire.

Darilo te znamke razveseli zares vsakega, priljubljene so posebne božične izdaje Yankee Candle, voski Yankee Candle, darilni kompleti Yankee Candle ali dišave za avto Yankee Candle.

Danes je blagovna znamka najbolj znan proizvajalec dišečih sveč in dišav za dom. Najdete jo lahko v 20 državah sveta in samo v ZDA ima več kot 18 tisoč trgovin. Vse pa se je začelo z enim darilom za mamo.

Ocena Yankee Candle Winter Glow

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!