A-Derma Dermalibour+ regeneracijska krema za razdraženo kožo

5×
A-Derma Dermalibour+ regeneracijska krema za razdraženo kožo
A-Derma Dermalibour+ regeneracijska krema za razdraženo kožo
100 ml
19,90

Koda: ADE1611 | Na zalogi
1
DPD
sreda 21. 4. 2021

Opis A-Derma Dermalibour+
Lastnosti

Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje.

Lastnosti:

  • pomirja kožo in jo osvežuje
  • zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži
  • obnavlja kožo
  • koži vrača udobje in vitalnost

Sestava:

  • izdelek je hipoalergen

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte po potrebi.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
občutljiva, za vse vrste kože
Učinek
regeneracija

O blagovni znamki A-Derma

Kozmetika A-Derma | Pozitivne učinke ovsene kopeli so poznali že naši predniki. Že več kot 30 let v laboratorijih francoske blagovne znamke A-Derma potekajo raziskave o sestavinah in učinkih ovsa. Za blagovno znamko A-Derma so strokovnjaki izbirali med več kot 80 sortami belega ovsa Rhealba®. V primerjalnih raziskavah se je oves Rhealba® izkazal za najbolj primernega za potrebe občutljive in razdražene kože, predvsem zaradi svojih očitnih pomirjajočih, regeneracijskih, hranljivih, vlažilnih in antioksidacijskih učinkov. Pod zelo strogimi pogoji ga pridelujejo v jugozahodni Franciji. Kmetje, ki blagovni znamki A-Derma dobavljajo oves, ne smejo uporabljati umetnih gnojil, pesticidov ali fungicidov. Prav tako ne uporabljajo gensko spremenjenih semen.
Trajnostni razvoj in ekološki pristop sta za blagovno znamko A-Derma zelo pomembna, pri predelavi se v kar se da veliki meri reciklira ves organski material. Namen raziskave je na trg lansirati izdelke, ki lahko ponudijo kar najvarnejšo naravno nego za občutljivo in nežno kožo. V potrditev učinkovitosti je bilo opravljenih veliko kliničnih raziskav, pri katerih sta zagotovljeni optimalna varnost in kakovost. Brez pretiravanja lahko rečemo, da so v izdelkih združene strokovne raziskave z močjo in modrostjo narave.
Dolgoročno sodelovanje blagovne znamke s strokovnjaki iz vrst dermatologov je tako prineslo zmanjšano porabo lokalnih kortikosteroidov, kar pozitivno ocenjujejo tako bolniki kot zdravniki. Za bolnike z atopijskim dermatitisom ali s pretirano suho kožo je najbolj primerna linija izdelkov Exomega. Za najboljši učinek je optimalno kombinirati izdelke za higieno in nego. Stranke z občutljivo kožo, ki iščejo primerno naravno nego, lahko izbirajo izdelke iz linij Sensifluid in Sensiphase. Za regeneracijo in celjenje razpok, svežih brazgotin itd. se uporabljajo izdelki iz linije Epitheliale. Blagovna znamka A-derma spada v portfelj francoske družbe Pierre Fabre.

Recenzija A-Derma Dermalibour+5