Preskoči na glavno vsebino

Tutorial: Učinkovit bronast make-up look za poletni dan

28. 8. 2023

Iva Davies

2 minuti branja

Še vedno niste našli popolnega make-up looka za poletje? Ni vam treba več iskati. Za vas imamo preprosta navodila za bronast make-up. Kdaj, če ne danes, ste lahko videti kot bronasta boginja! Le pogumno.

Vzemite svoje najljubše čopiče in čarajte! In ne skrbite, tudi če vam v prvo ne uspe look, ki bi kričal „mogoče se je takšna rodila“, temveč „vso noč je spala z obrazom v bronzerju“, je to še vedno le igra. Vedno lahko začnete znova!

Kako se lotiti bronastega make-up looka

  1. Pripravite kožo s tonirajočo kremo ali tekočim pudrom, obrvi pa uredite z maskaro ali s svinčnikom za obrvi
  2. V notranji kotiček s čopičem nanesite najsvetlejše senčilo iz palete Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs Bronze Absolu. Posvetlilo bo vaš pogled.
  3. Z bronastim senčilom zasenčite celotno gibljivo veko, trepalnice pa potemnite z najtemnejšim senčilom. Največjo intenzivnost želite doseči v zunanjem kotičku očesa.
  4. Bronast puder GUERLAIN Terracotta Light nanesite na predele, kjer porjavite najprej. Torej na lica, rob nosu in čelo. Začnite rahlo, vedno lahko dodate več.
  5. Maskaro Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils nanesite na trepalnice v več plasteh za izjemno dolge in goste trepalnice.
  6. Z osvetljevalcem MAC Cosmetics Extra Dimension Skinfinish posvetlite rob nosu in zgornji rob ličnic. Ne pozabite tudi na srce ustnic.
  7. S šminko Estée Lauder Pure Color Matte Lipstick izrišite celotne ustnice. Je mat in obstojna ves dan.

Za bronast make-up boste potrebovali

Bronast look resnično ustreza vsem. Zato ga poskusite! In ne pozabite si ogledati našega videa.