Carolina Herrera 212 VIP Mentoaletna voda za moške

5×
Carolina Herrera 212 VIP Men toaletna voda za moške
Carolina Herrera 212 VIP Men toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
55,70

Koda: CHR0105 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Carolina Herrera 212 VIP Men
Sestava

Ne, ne potrebujete vi zabave. Zabava potrebuje vas! Oborožite se z esenco zapeljive moške samozavesti, kakršno v sebi skriva toaletna voda za moške Carolina Herrera 212 VIP Men, in ne čakajte na nekaj neobičajnega. Pojdite ven in sami poskrbite za izjemne stvari.

  • privlačna moška dišava za večerne priložnosti
  • moškim daje občutek nepogrešljivosti na vsakem dogodku
  • orientalska lesna dišava, ki se nikoli ne izgubi v množici

Sestava dišave
Za nepozabno doživetje dišave bo že v prvih trenutkih poskrbela svežina limete in mete s pridihom razkošja v izvedbi tonov kaviarja. Utrip se vam ne bo ustavil niti za hip, saj bo sledila esenca ohlajene vodke z dotikom pikantnega ingverja. Dolgotrajno doživetje vam bo v zaključni fazi zagotovila kombinacija ambre, mošusa in lesa palisandra.

Zgodba dišave
V ozadju nastajanja dišave Carolina Herrera 212 VIP Men bi našli novo mlado generacijo, ki odkriva priložnosti, ki jih ponuja nočni utrip velemesta. Ti mladi ljudje se ne ravnajo po nikogaršnjih pravilih. Oni ustvarjajo lastna in drugi pa jim sledijo.

Steklenička dišave odseva mladost in navdušenje, ki ji neločljivo pripada. Navdih za njen moderen in jasno zarisan dizajn so postale najekskluzivnejše zabave mesta New York.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
meta, kaviar, limeta
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
ingver, vodka
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, mošus, kraljevski palisander
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Carolina Herrera

„Čutim odgovornost za današnjo žensko – odgovornost, da bi se počutila prepričano vase, moderno in med vsemi ostalimi krasno.“ Besede venezuelske modne oblikovalke Caroline Herrere se odražajo v idejah blagovne znamke, ki ji je leta 1980 vdihnila življenje in ji dala svoje ime.

Pod vplivom mednarodne kulture in mode je Carolina Herrera izstopala po svojem izjemnem osebnem stilu od vsega začetka. S podporo Diane Vreeland, legendarne modne urednice revije Vogue, je svojo kolekcijo prvič predstavila v newyorškem Metropolitan Clubu in dočakala priznanje kritikov. Kmalu je oblačila Jacqueline in Caroline Kennedy, Lauro Bush, pozneje pa tudi Michelle Obama.

V svet dišav je blagovna znamka uspešno vstopila leta 1988 in predstavila prvi parfum Carolina Herrera. Pozneje sta javnost osupnili predvsem kolekcija Carolina Herrera 212, ki s svojim poimenovanjem spominja na ljubljeni Manhattan, ali dvojica ženske in moške dišave Carolina Herrera Good Girl in Bad Boy. Tudi te dišave, tako kot nadaljnji parfumi in cela blagovna znamka, predstavljajo luksuz, eleganco in brezčasnost.

Recenzija Carolina Herrera 212 VIP Men