Preskoči na glavno vsebino

Darphin

Darphin

Visoko učinkovita nega za obraz Darphin je kombinacija naravnih receptur in edinstvenih masaž, ki jih lahko enostavno vključite v redno nego. Tako skupaj oblikujejo lepoto obraza od temeljev in prinašajo vidne rezultate.
 
Pierre Darphin je bil botanik, kinezioterapevt, hkrati pa tudi mojster receptur. Zadal si je velik izziv – poiskati najbolj čiste in koncentrirane naravne izvlečke. Njihovo moč je želel uporabiti za izdelavo nege obraza, ki svoje učinke pokažejo takoj, ko se združijo s kožo. To mu je tudi uspelo in tako je ustvaril izdelke, ki dodajajo koži vsa potrebna hranila.
 
Vendar pa je želel Darphin še več. Izkoristil je svoje znanje o delovanju mišičnih in kostnih struktur. Vedel je, da vplivajo na krvni obtok in je tako odkril edinstveno pomladitveno tehniko obraznih mišic – s kinezijo masažami, ki podpirajo rezultate uporabljene nege.
 
Visoko učinkovite, popolnoma naravne recepture kozmetika Darphin uporablja v svojih izdelkih še danes. Med najbolj priljubljene spada linija za občutljivo kožo Darphin Intral. Ljudje iz kolekcije Darphin Hydraskin za bolj suho kožo najpogosteje izbirajo kremo Darphin Hydraskin Light. Nego za obraz Darphin dopolnjuje cela vrsta popolnoma naravnih olj Darphin za vse tipe kože, ki povrh vsega še čudovito dišijo.

celotno besedilo skrij besedilo