Darphin

Darphin

Dermokozmetika Darphin združuje v sebi naravne, ekološko pridobljene surovine z najmodernejšimi znanstvenimi in tehnološkimi metodami. Prav tako ustreza trendom moderne dobe, hkrati pa išče navdih v francoski zgodovini. V učinke rastlinskih serumov, esencialnih olj in zaščitnih krem se je zaljubila že Maria Antoinetta. V izdelkih Darphin delujejo vse te snovi v sinergiji in ta izjemen tridimenzionalni koncept se v proizvodnji vseskozi izboljšuje ter izpopolnjuje.

»Koža ženske je ogledalo, ki odseva njeno življenje,« trdi Pierre Darphin. Botanik, dermatolog, kinezioterapevt in mojster receptur, ustanovitelj te prestižne blagovne znamke pariške kozmetike. Ponudite tudi vaši koži individualno nego, ki se poslužuje moči čistih rastlinskih esenc, ki pripomorejo k še lepšemu »jazu«.

 Kozmetika Darphin upošteva celoten spekter dejavnikov, kot so starost, podnebje, prehrana in življenjski slog. Za določanje programa nege, ki idealno ustreza potrebam vaše kože. S pravilno kombinacijo treh izdelkov – seruma, aromatične nege in kreme – vam Darphin ponuja rešitev, ki vam bo resnično »pisana na kožo«. Preizkusite na primer slovito kremo Darphin za predel okoli oči, pomirjajoči serum Darphin Intral ali pa vlažilno kremo Darphin Hydraskin.

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani