O blagovni zanki Darphin

Dermokozmetika Darphin združuje v sebi naravne, ekološko pridobljene surovine z najmodernejšimi znanstvenimi in tehnološkimi metodami. Prav tako ustreza trendom moderne dobe, hkrati pa išče navdih v francoski zgodovini. V učinke rastlinskih serumov, esencialnih olj in zaščitnih krem se je zaljubila že Maria Antoinetta. V izdelkih Darphin delujejo vse te snovi v sinergiji in ta izjemen tridimenzionalni koncept se v proizvodnji vseskozi izboljšuje ter izpopolnjuje.

 

»Koža ženske je ogledalo, ki odseva njeno življenje,« trdi Pierre Darphin. Botanik, dermatolog, kinezioterapevt in mojster receptur, ustanovitelj te prestižne blagovne znamke pariške kozmetike. Ponudite tudi vaši koži individualno nego, ki se poslužuje moči čistih rastlinskih esenc, ki pripomorejo k še lepšemu »jazu«.

Kaj najbolj muči vašo kožo? Kakšen tip kože imate? In kakšen videz želite doseči? Darphin kozmetika sodeluje z vsemi dejavniki, kot so starost, klima, prehrana ali način življenja, da lahko določi negovalni program natančno za vašo kožo. Zahvaljujoč pravilni kombinaciji treh izdelkov – seruma, aroma nege in kreme – vam Darphin ponuja individualno rešitev. Vse izdelke boste vzljubili ne samo zaradi njihove učinkovitosti, ampak tudi zaradi prijetnih tekstur in nežnih dišav, ki prinašajo občutek miru in udobja.

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani