Dove Original Maximum Protectionkremasti antiperspirant

Dove Original Maximum Protection kremasti antiperspirant
Dove Original Maximum Protection kremasti antiperspirant
Priporočena maloprodajna cena
5,99

Prihranite 10%
48h 45 ml
5,39

Koda: DOV1521 | Na zalogi
1
Darilo za vas
S kodo brands20 boste kupili izdelke izbranih blagovnih znamk za 20 % ceneje! Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Dove Original Maximum Protection
Lastnosti

Opis:
Kremasti antiperspirant Dove Original Maximum Protection zagotavlja 48-urno zaščito proti potenju in neprijetnim vonjem. Antiperspirant je dvakrat bolj učinkovit kot navadni antiperspirant. Dodaja maksimalno svežino. Vsebuje ¼ vlažilne kreme. Zaradi tega ne draži kože in koža je mehka in gladka.
Antiperspirant Dove Original Maximum Protection združuje kombinacijo zaščite, lepote in prijetnega vonja. Dermatološko testiran.

Učinki:

  • 48-urna zaščita pred potenjem in neprijetnim vonjem
  • dvakrat bolj učinkovit kot navadni antiperspirant
  • osveži
  • ne draži kože

Sestava:

  • vsebuje ¼ vlažilne kreme

Tip kože:
Primeren za vse tipe kože.

Uporaba:
Enakomerno nanesite na suho kožo pod pazduho. Pustite, da se popolnoma posuši.

Lastnosti

Vrsta embalaže
dezodorant krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dove

Blagovna znamka Dove prinaša na trg kvalitetne izdelke za nego telesa, ki temeljito nahranijo in navlažijo kožo. Prvi izdelek Dove je prišel na ameriški trg že leta 1957. Kremasta milna kocka, ki je vsebovala eno četrtino vlažilne kreme, je predstavljala pravo revolucijo na področju nege kože in je ponujala enkratno alternativo za običajna mila, ki so kožo zelo izsušila.

Izdelki Dove, kamor spadajo deodoranti, antiperspiranti, mila, izdelki za intimno nego, izdelki za prhanje, ostali izdelki za v kopalnico in za nego telesa, se danes prodajajo v več kot 75 državah po celem svetu. Blagovna znamka uporablja celo vrsto inovativnih patentiranih tehnologij.

Dove si ves čas prizadeva uresničevati svoje poslanstvo – nahraniti in navlažiti kožo. V okviru svojega poslanstva želijo ponuditi kvalitetne izdelke za popolno nego telesa in las in doseči, da bi se ženske zavedale svojega lepotnega potenciala. Želja znamke Dove je, da bi se prav vsaka ženska počutila privlačno.

Recenzija Dove Original Maximum Protection