Eveline Cosmetics Nail Therapy lak za učvrstitev nohtov

17×
Eveline Cosmetics Nail Therapy lak za učvrstitev nohtov
Eveline Cosmetics Nail Therapy lak za učvrstitev nohtov
12 ml
2,90

Koda: EVE0837 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 4. 3. 2021

Opis izdelka Eveline Cosmetics Nail Therapy
Lastnosti

Opis:
Ekstremni lak za učvrstitev nohtov Eveline Cosmetics Nail Therapy ščiti slabe nohte pred pokanjem, lomljenjem in cepljenjem. Posebna sestava ustvarja na površini nohtov ekstremno  trdo plast, ki ščiti vaše nohte. Lak se hitro suši. Barva je mlečna in na nohtih izgleda lepo. Revolucionarna sestava laka za nohte Eveline Cosmetics Nail Therapy vsebuje aktivni kompleks za močne nohte. Očarajte svojo okolico s popolnimi nohti kot iz salona.

Učinki:

  • učinkovito regenerira in obnavlja nohte
  • izboljša prožnost in odpornost proti mehaničnemu poškodovanju
  • ščiti pred pokanjem, lomljenjem in cepljenjem nohtov
  • dodaja sijaj navadnim in poškodovanim nohtom
  • vlaži

Sestava:

  • učvrstilni kompleks snovi – učvrstijo oslabljene nohte

Navodilo za uporabo:
Nanesite na nohte in pustite posušiti. Nato lahko uporabite svoj barvni lak.

Lastnosti

Učinek
učvrstitev

O blagovni znamki Eveline Cosmetics

Blagovna znamka Eveline Cosmetics je bila ustanovljena leta 1983 in danes spada med največje proizvajalce kozmetike na Poljskem. V obdobju svojega delovanja na trgu se je razširila v več kot 70 držav sveta.

Eveline Cosmetics ponuja široko paleto izdelkov dekorativne kozmetike in izdelkov za nego obraza in telesa. K filozofiji blagovne znamke sodi hiter odziv na nove trende in misel, da je posebej pomembno, da izberete pravo kozmetiko.

Kozmetika Eveline se trudi čim bolj upoštevati potrebe in zahteve svojih strank. Daje velik poudarek na to, da bi v njeni ponudbi lahko izbral vsak uporabnik. Eveline Cosmetics pomeni inovativnost, kakovost, profesionalnost in garancijo učinkovitosti v kombinaciji s prijaznim pristopom k strankam. Izdelki so visoko kakovostni in hkrati cenovno dostopni.

Recenzija Eveline Cosmetics Nail Therapy17