Farmona Radical Hair Loss

pršilo za okrepitev za šibke lase

Farmona Radical Hair Loss pršilo za okrepitev za šibke lase
Farmona Radical Hair Loss pršilo za okrepitev za šibke lase
Farmona Radical Hair Loss pršilo za okrepitev za šibke lase
200 ml
4,90

Koda: FAR2472 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Farmona Radical Hair Loss
200 ml | 4,90

Opis kozmetike Farmona Radical Hair Loss

Nega brez spiranja Farmona Radical daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.

Lastnosti:

  • aktivira lasne korenine
  • lase pušča čudovito sijoče in vitalne
  • prijetno nadišavi lase

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Tip las
poškodovani in kemično obdelani, redki lasje in izpadanje las
Učinek
Stimulacija rasti las

O blagovni znamki Farmona

Podjetje Farmona Natural Cosmetics Laboratory je bilo ustanovljeno leta 1997 v Krakovu. Njegova bogata ponudba vključuje več kot 450 kozmetičnih pripravkov, ki so zahvaljujoč visoki učinkovitosti in varnosti zelo priljubljeni pri strankah. Lahko še dodamo, da Farmona obenem vodi tudi luksuzni Business & SPA hotel.
Farmona daje velik poudarek na razvoj in raziskave. Vse kreme, šamponi, geli za prhanje in drugi izdelki od te blagovne znamke so izdelani na osnovi najnovejših spoznanj iz področja dermatologije, farmacije in drugih znanstvenih panog.
Kozmetika Farmona izkorišča odlične lastnosti rastlin. Vsebuje izvlečke kostanja, vrtnega ognjiča, zelenega čaja, vanilje, listkov olive itd. Izbira sestavin se drži zelo strogih kriterijev - Farmona je bila prvo poljsko podjetje, ki je implementiralo norme GMP (Good Manufacturing Practice).
Izdelki Farmona so sčasoma postali sinonim za učinkovitost, inovacije in nekompromisno kakovost. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da se lahko ponašajo s celo vrsto prestižnih nagrad (na primer European Medal ali Golden Crocus Award). Blagovna znamka Farmona zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepoti in zdravju, so zahtevni in zadovoljni le s popolno kakovostjo.