Gucci Guilty Absoluteparfumska voda za moške

Gucci Guilty Absolute parfumska voda za moške
Gucci Guilty Absolute parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
90 ml
50,80

Koda: GUC2832 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Gucci Guilty Absolute parfumska voda za moške
| 1 kos | 50,80
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
ponedeljek 23. 9. 2019

Opis parfuma Gucci Guilty Absolute

Intenzivna, strastna, karizmatična in zapeljiva – takšna je parfumska voda Gucci Guilty Absolute, tako kot moški, za katerega je bila ta dišava ustvarjena.

  • izrazita lesno-usnjena dišava
  • za sodobnega moškega, ki ve, kaj želi
  • še posebej primerna za zvečer in izjemne dogodke

Sestava dišave
V dišavni sestavi se izrazito možati usnjeni akordi prepletajo s pačulijem, cipreso, prepričljivim vetiverjem in lesnimi toni. Posamezne sestavine so v tolikšni meri prepletene, da je aroma, ki jo skupaj ustvarjajo, od prvega duha do konca nošenja nespremenljiva.

Zgodba dišave
Parfumska voda Guilty Absolute je nastala po zaslugi združitve talenta dveh velikih mož – Alessandra Micheleja, kreativnega direktorja znamke Gucci, in Alberta Morillasa, enega od najslavnejših parfumeristov nasploh. Obraz dišave, ki je na trg prišla leta 2017, je postal še en nadarjeni mož, in sicer igralec in pevec Jared Leto.

Sestava

Zgornje note
usnje
Srčne note
cipresa, pačuli
Bazne note
lesne note, vetiver
Vrsta dišave
lesne, usnjene

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Guilty Absolute

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!