House 99 Softer Toucholje za brado

House 99 Softer Touch olje za brado
House 99 Softer Touch olje za brado
30 ml
23,31

Koda: H990009 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

House 99 Softer Touch olje za brado
| 1 kos | 23,31
DPD
četrtek 19. 9. 2019

Opis izdelka House 99 Softer Touch

Vsi zagotovo poznate občutek, ko zapuščate brivski salon in je vaša brada urejena, čista in mehka na dotik. Odkrijte olje za brado House 99 Softer Touch, ki so ga testirali in ga priporočajo sami profesionalni brivci. Omogoči vam, da svoji bradi privoščite enako nego kot v brivskem salonu tudi doma.

Suho olje za brado predstavlja klasiko v negi za videz in Davida Beckhama je v njegovem ustvarjanju navdihnila njegova brada iz leta 2012.

Lastnosti:

  • neguje in gladi brado in strnišče
  • kožo pušča navlaženo in mehko na dotik
  • hitro se vpije, je lahko in nemastno
  • uporabite lahko tudi pred britjem, da britvica lažje drsi po obrazu

Sestava:

  • karitejevo olje – neguje

Kako nanašati:
V dlaneh pomanite majhno količino olja in ga vtrite v brado v smeri navzgor. Uporabljajte zjutraj in zvečer.

Lastnosti

Konsistenca
olje

O blagovni znamki House 99David Beckham, nogometna in modna ikona, predstavlja novo znamko kozmetične nege za moške. „Nega kože zame ni samo to, kako izgledate, temveč tudi to, kako se počutite,“ pravi Beckham. Moška kozmetika House 99 je zlasti o občutku udobja in hkrati tudi o preizkušanju novih stvari in svojim uporabnikom nudi možnost izpeljati svoj videz do popolnosti. „Ustvaril sem House 99, da bi navdušil vse moške, da se ne bojijo poskusiti nekaj novega in se lahko tudi doma počutijo odlično, kot da bi pravkar prišli iz brivnice.“

David se je v sodelovanju z znamko L’Oréal meseca ukvarjal s preizkušanjem najboljših sestavin ne samo v laboratorijih, temveč tudi pri profesionalnih brivcih v brivnicah. Počasi so naredili številna raziskovanja, na podlagi katerih so nastali resnično kakovostni izdelki, ki vam bodo pomagali ustvariti točno tak videz, ki si ga želite.

Recenzija House 99 Softer Touch