Preskoči na glavno vsebino

Illamasqua

Illamasqua

Z zaupanjem vase vas oboroži tako, da boste z ličenjem lahko izrazili svojo pravo osebnost. Takšna je Illamasqua, britanska znamka dekorativne kozmetike, ki že od svojih začetkov gradi na vključevanju in individualizmu. Njeni izdelki po zaslugi neposnemljive formulacije z intenzivno pigmentacijo omogočajo, da sprostite ustvarjalnost in ustvarite popolno, izrazito, morebiti pa tudi neobičajno ličenje v skladu z vašimi predstavami.

Illamasqua se je najprej rodila kot ideja v glavi marketinškega guruja iz Anglije Juliana Kynastona. Želel je ustvariti znamko s protikonformističnim stališčem in drznim stilom, ki bi zavračala konvencije kozmetičnega sveta ter spodbujala in krepila pogumne. Leta 2008 pa je zamisel spremenil v dejstvo in ustanovil znamko Illamasqua. Na trg so bila dana ličila, rdečila, šminke, bronzerji in čopiči, ki so navdih našli v subkulturah in alternativni sceni. Osnovno linijo je ustvaril Arnold Langer, ki je izhajal iz temačne, prepovedane klubske in kabaretne scene okoli leta 1920.

Illamasqua, kozmetika, ki pomaga preoblikovati standarde lepote, lahko postane tudi vaš pripomoček na poti do pogumnega izražanja samega sebe. Vaš obraz popolnoma poenotijo ličila Illamasqua. Če hrepenite po dolgoobstojnem mat zaključku, preizkusite ličila Illamasqua Skin Base. Če pa dajete prednost ultra lahkemu ličenju, vam bo ustrezal bolj make-up Illamasqua Beyond Foundation. Med uspešnice znamke spadajo tudi podlaga za ličila Illamasqua Hydra Veil, paličica za konture Illamasqua Gel Sculpt ali osvetljevalec Illamasqua.

celotno besedilo skrij besedilo