Issey Miyake L'Eau d'Isseytoaletna voda za ženske

5×
Issey Miyake L'Eau d'Issey toaletna voda za ženske
Issey Miyake L'Eau d'Issey toaletna voda za ženske
Akcija
Brezplačna dostava
102,00

Prihranite 39%
100 ml
62,50

Koda: ISM0052 | Na zalogi
1
DPD
petek 13. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Issey Miyake L'Eau d'Issey
Sestava

Issey Miyake L'Eau D'Issey je lahka dišava, idealna predvsem za pomladansko obdobje. DišavoL'Eau D'Issey je navdihnila svežina pomladanske vode in nezamenljiva aroma gozda po hladnem pomladanskem dežju.

Toni cedre, sandalovine in eksotičnih dreves tvorijo osnovo parfuma L'Eau D'Issey. Na teh akordih se pri nošenju toaletne vode razvijajo cvetlični toni. Dišavi L'Eau D'Issey daje hladilno lahkotnost predvsem akcent lubenice in lotusa. Ženskost in nežnost v parfumu predstavljajo akordi lilije in šmarnice, ki tvorijo srce dišave. S kombinacijo drevesnih, svežih in sladkih cvetličnih tonov tako nastaja zelo enkraten parfum. Predvsem sandalovina in cedra poudarjata naravno žensko čutnost, ki jo skrbno uravnotežata skrb in romantika cvetličnih tonov.

Toaletna voda L'Eau D'Issey od Issey Miyake je tako nasnovana posebej za ženske in dekleta, ki hočejo poudariti svojo privlačnost, hkrati pa hrepenijo po tem, da bi delovale nežno in celo romantično. Dišava L'Eau D'Issey y je tako primerna za nošenje vsak dan, lahko jo imamo kot dodatek k poletnim lahkim oblekam na romantičnem sprehodu, lahko pa zelo dobro deluje tudi v vsakodnevnih situacijah, kot je delo v pisarni.

Sestava

Zgornje note
lotos, vrtnica
Srčne note
lilija
Bazne note
lesne note
Vrsta dišave
vodne, cvetlične

O blagovni znamki Issey Miyake

Parfumi Issey Miyake | Issey Miyake je bila ustanovljena na Japonskem leta 1970. Ustanovitelj podjetja je istoimenski oblikovalec Issey Miyake. Miyake se je rodil leta 1938 v "nesrečnem mestu" Hirošima, pri sedmih letih je bil priča pri odvrženih atomskih bombah. Mlad Issey Miyake se je odlikoval predvsem zaradi smisla za oblikovanje in raziskavo tkanin. Issey Miyake je leta 1992 prišel tudi v svet dišav. S parfumi namenjenimi za ženske daje kompliment japonskim tradicijam, kulturi in naravi – poskusite na primer "skrivnostni in vodni" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme ali eno iz klasičnih dišav Issey Miyake L'Eau D'Issey.

Recenzija Issey Miyake L'Eau d'Issey