Issey Miyake L'Eau d'Isseytoaletna voda za ženske

5×
Issey Miyake L'Eau d'Issey toaletna voda za ženske
Issey Miyake L'Eau d'Issey toaletna voda za ženske
Priporočena maloprodajna cena
102,00

Prihranite 35%
100 ml
66,30

Koda: ISM0052 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis parfuma Issey Miyake L'Eau d'Issey
Sestava

Tako sveža, tako bistra kot vonj vode na ženski koži. Z izredno čistostjo si toaletna voda za ženske Issey Miyake L'Eau D'Issey želi že dolga leta pridobiti dekliške čute in še vedno ji uspeva. Svojim uporabnicam ta dišava privošči esenco svežine, kadar koli si je zaželijo.

  • sveža cvetlična dišava, primerna za dnevno uporabo
  • idealna za pomlad in poletne mesece
  • dišavo je ustvaril parfumar Jacques Cavallier

Sestava dišave
Ne le omamen vonj, tudi očarljiva privlačnost lotosovega cveta se projicira v zgornje tone te čiste vodne dišave. Kakor hitro se umaknejo toni glave, se začnejo kazati druge bile lepotice iz sveta flore, ki s svojimi nežnimi akordi izpolnijo srčne note dišave. Harmonične bazne note dišavne sestave tvorijo toni lesnatih rastlin.

Zgodba dišave
Ta, že na prvi pogled sveža cvetlična vodna dišava, prinaša to, kar steklenička nakazuje. Sam Issey Miyaké je želel ustvariti dišavo, čisto kot spomladanska voda, svežo kot spomladanski gozd. Dišava Issey Miyake L'Eau D'Issey je nastala leta 1992.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
lotos, vrtnica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
lilija, cvetlice
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
lesne note
Vrsta dišave
cvetlične, vodne

O blagovni znamki Issey Miyake

Parfumi Issey Miyake | Issey Miyake je bila ustanovljena na Japonskem leta 1970. Ustanovitelj podjetja je istoimenski oblikovalec Issey Miyake. Miyake se je rodil leta 1938 v "nesrečnem mestu" Hirošima, pri sedmih letih je bil priča pri odvrženih atomskih bombah. Mlad Issey Miyake se je odlikoval predvsem zaradi smisla za oblikovanje in raziskavo tkanin. Issey Miyake je leta 1992 prišel tudi v svet dišav. S parfumi namenjenimi za ženske daje kompliment japonskim tradicijam, kulturi in naravi – poskusite na primer "skrivnostni in vodni" Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme ali eno iz klasičnih dišav Issey Miyake L'Eau D'Issey.

Recenzija Issey Miyake L'Eau d'Issey

tracking pixel