Preskoči na glavno vsebino

Kérastase Blond Absolu - Nega za razbarvane in posvetljene blond lase

BLOND JE VEČ KOT SAMO VIDEZ!

Biti blond je vznemirljivo. Vendar pa posvetlitev povzroča, da so lasje porozni in nagnjeni k izsušitvi. Barva bledi in izgublja svoj edinstveni ton.
Predstavljamo vam Kérastase Blond Absolu, profesionalno nego za posvetljene in razbarvane lase, ki ohrani sijoč videz, krepi lasno vlakno in obnavlja njegovo kakovost.

celotno besedilo skrij besedilo

GLOBINSKA NEGA

So vaši lasje šli skozi ekstremno spremembo barve s temne na blond? Se ne bojite iti na platinasto ali srebrno blond?
V tem primeru bodo vaši lasje potrebovali globinsko nego Kérastase Blond Absolu Cicaextreme, ki vsebuje hialuronsko kislino z nizko in visoko molekulsko maso. Pri redni uporabi boste imeli lase za 94 % močnejše in za 85 % bolj navlažene.

celotno besedilo skrij besedilo

NEVTRALIZACIJA

Ohraniti enak odtenek blond las, kot vam ga je ustvaril frizer, je naporno. Po nekaj umivanjih dobi blond barva rumen pridih ali se na laseh pojavijo medeninasti toni.
Zato je pomembno, da v rutino vključite izdelke z vijoličastimi pigmenti Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet, ki nevtralizirajo neželene odseve. Zaradi tega bodo vaši lasje kar za 8x bolj sijoči. Nego dopolnite s toplotno zaščito in balzamom za razbarvane blond lase.

celotno besedilo skrij besedilo

VLAŽENJE IN OSVETLJEVANJE

Dajete prednost naravnim blond odtenkom? So vaši lasje posvetljeni z blagimi tehnikami, kot sta balayage in meliranje? Vlaženje in krepitev bi moralo biti vaša alfa in omega.
Po zaslugi kombinacije posvetlitvenega šampona Bain Lumière z balzamom Cicaflash bodo vaši lasje za kar 11x močnejši. Ekstra vlaženje lahko lasem privoščite vsak večer z aplikacijo nočnega seruma Sérum Cicanuit ali enkrat tedensko z masko Cicaextreme.

celotno besedilo skrij besedilo