Preskoči na glavno vsebino

Kérastase Specifique Divalent

NESKONČNA BORBA Z MASTNIMI LASMI

Mastno lasišče je lahko resna ovira na poti do zdravih, lepih las.

Ob uporabi neustreznih izdelkov se bodo sveže umiti lasje hitro zmastili ob koreninah, zato jih boste morali ponovno umiti s šamponom. Toda umivanje z izdelki, ki ne ustvarjajo pravega ravnovesja, lasišče samo spodbudijo k prekomernemu tvorjenju sebuma. Zato je treba lase kmalu spet umiti. Vse do sedaj ...

VEDNO SVEŽI LASJE

Kérastase predstavlja SPECIFIQUE DIVALENT, popolno negovalno rutino za mastne korenine in občutljive dolžine. Trojica izdelkov, ki raven kožnega sebuma neprestano ohranja v ravnovesju, obenem vlaži suhe dolžine in s tem zagotavlja mehke, nahranjene lase in dolgotrajno svežino.

celotno besedilo skrij besedilo

100 % RECIKLIRANA IN RECIKLIRNA EMBALAŽA

Znamka Kérastase, poleg las, skrbi tudi za našo prihodnost in svet, v katerem živimo. To novo obdobje odgovornega luksuza pozdravljamo z izdelavo naših legendarnih embalaž za šampone iz 100-% reciklirane plastike.*.

*Izjema so pokrovi, aditivi in barve.

celotno besedilo skrij besedilo

3 KORAKI DO SVEŽINE

IKONA SVEŽINE
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
Šamponska kopel za uravnavanje kožnega sebuma

Običajni šamponi lasišče agresivno razmastijo, kar vodi k povečanemu tvorjenju sebuma. Ta lahka kremasta sestava lasišče pomirja, uravnava tvorjenje sebuma in obenem neguje lase, ki so občutljivi zaradi prekomernega umivanja.

 

celotno besedilo skrij besedilo

SVEŽI DETOX
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
Vikend čistilna glina

Ohranjanje ravnovesja mastnega lasišča zahteva več kot le redno umivanje. Uporabljajte enkrat tedensko; ta čistilni šampon z dodatkom gline ima značilno edinstveno kremasto zeleno sestavo z razkošno zemeljsko teksturo, ki lase naredi mehke in sijoče.

celotno besedilo skrij besedilo

SVEŽE VLAŽENJE
SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT
Intenzivna vlažilna gelasta maska

Tudi mastni lasje lahko trpijo zaradi suhih dolžin in konic, predvsem zaradi pogostega umivanja z neprimernimi izdelki. Ta edinstvena lahka sestava s svežim vonjem predstavlja novo različico intenzivnega balzama za lase, ki lase neguje tam, kjer to najbolj potrebujejo.

celotno besedilo skrij besedilo