Preskoči na glavno vsebino

Kérastase Chronologiste

 Tako kot se sčasoma spreminja naša koža, se spreminjajo tudi naši lasje. Medtem ko mnoge ženske anti-aging kozmetično nego vključijo v svojo dnevno rutino že nekje pri 25 letih, nege las temu dejavniku ne prilagodijo. Vendar pa ustrezne sestavine lase zmorejo dlje ohraniti zdrave, prožne in sijoče. Linija izdelkov Kérastase Chronologiste je bila razvita tako, da lasišču in vlaknu ponudi profesionalno rešitev v preventivi proti prezgodnjim znakom staranja.

celotno besedilo skrij besedilo

Odkrijte rutinsko nego Chronologiste, sestavljeno iz 6 učinkovitih izdelkov proti staranju, ki kombinirajo napredno tehnologijo in čutno doživetje.

Razstrupitev

Profesionalna poživitvena rutina proti staranju se začne s temeljito razstrupitvijo lasišča s pomočjo Kérastase Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant. Z uporabo te nege pred umivanjem odstranimo kar za 96 % več delcev umazanije kot pri sami uporabi šampona. Lasišče je po uporabi sveže in pripravljeno vsrkati učinkovine. 

celotno besedilo skrij besedilo

Očiščenje

Temeljito očiščenje se nadaljuje z uporabo šampona Kérastase Chronologiste Bain Régénérant. Hialuronska kislina vidno vlaži lasno vlakno, kar je ključnega pomena za ohranitev njegove prožnosti in sijaja, ki se z naraščajočo starostjo izgublja. Redna merica antioksidantnih sestavin v šamponu vam pomaga do bolj čvrstih in bolj odpornih las. 

celotno besedilo skrij besedilo

Prehrana

 Maska Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant v nadaljnjem koraku vaše rutine proti staranju intenzivno nahrani lasno vlakno po zaslugi sestavine Abyssine. Ta dragocena in zelo učinkovita molekula izhaja iz morskih globin. Abyssine pomaga pomiriti lasišče in lasno vlakno zapolni in navlaži. Maska vas reši tudi krepavosti in lasem daje žametno mehak občutek.

celotno besedilo skrij besedilo

Zaščita

Razstrupljene in nahranjene lase pripravite na styling s četrtim korakom v rutinski negi s pomočjo Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant. Ta termozaščita lase ščiti pred poškodbami zaradi temperature kar do 230 °C in obenem poudari njihov sijaj. Vsebuje vitamin E, ki blaži negativne vplive UV sevanja na kakovost las, kar je pomembno v preventivi pred prezgodnjim staranjem lasnega vlakna.

celotno besedilo skrij besedilo

Sijaj

Lasna kutikula skozi čas slabi, s čimer lasje izgubljajo svoj sijaj, so krhki in nagnjeni k poškodbam. Hranilno parfumsko olje Kérastase Chronologiste Huile De Parfum bo odlično dopolnilo vaše rutine proti staranju, saj lasem daje posebno vlaženje, okrepi lasno vlakno in odpravlja razcepljene konice. Kombinacija tonov perzijske limete, čajne vrtnice in lahkih lesnih rastlin poudari prefinjenost vaše osebnosti.

celotno besedilo skrij besedilo

Obnovitev

Vašo rutino proti staranju zaključite s serumom Kérastase Chronologiste Serum Universel, ki je sposoben lase vidno spremeniti. Konsistenca biomimetičnega kaviarja ohranja sestavine v njihovi najučinkovitejši obliki, zaradi česar serum lase in lasišče kompleksno revitalizira in izrazito izboljša njihovo kakovost. Ta nega brez spiranja se lahko nanese na suhe in mokre lase ali kot nočni serum.

celotno besedilo skrij besedilo