Klorane Bébé

čistilni robčki za otroke

Klorane Bébé čistilni robčki za otroke
Klorane Bébé čistilni robčki za otroke
Klorane Bébé čistilni robčki za otroke
70 kos
7,40

Koda: KLO1016 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Klorane Bébé
70 kos | 7,40

Opis kozmetike Klorane Bébé

Čistilni robčki Klorane Bébé enostavno, hitro in zanesljivo negujejo otroško kožo.

Lastnosti:

  • neguje in čisti otroško kožo
  • pomirja kožo
  • mehča otroško kožo
  • koža lepo diši

Navodilo za uporabo:
Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi.

Lastnosti

Konsistenca
robčki
Po problemu kože
občutljive in alergične kože
Tip kože
občutljiva
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Klorane

Kozmetika Klorane | Francosko dermokozmetično blagovno znamko je leta 1996 ustanovil Pierre Fabre – farmacevt, ki se je zanimal za učinkovitost rastlin. Prvi izdelek serije je bil kamilični šampon, ki je po nekaj inovacijah še vedno del ponudbe blagovne znamke.
Naslednje poglavje se je začelo leto kasneje z uvedbo pripravkov za najmanjše  Klorane Bébé. Vsi izdelki, ki negujejo nežno otroško kožo, vsebujejo eno glavno rastlino – vrtni ognjič. Mamice med izdelki najdejo tako pripravke za higieno kot čistilne robčke, mazila ali pršila za preventivo mozoljev ter negujočo mešanico rastlinskih olj, ki je primerna za masažo dojenčka.
Že od začetka svoje poti ponuja dermokozmetika Klorane izdelke za nego las in lasišča (od izpadanja las po prhljaj, ...), nego kože in nežne otroške kože. Lahko rečemo, da je geslo blagovne znamke – za vsak problem obstaja rastlina. Mangovo maslo, kopriva, rdeč timijan, modri glavinec ali kininovec, to je le zelo kratek seznam rastlinskih virov, ki jih znamka izkorišča.
Velik poudarek je na ekološkem pristopu, trajnostnem razvoju, znižanju porabe energije in zaščiti narave. Rezultat dolgoletne raziskave so učinkoviti izdelki, ki jih stranke uporabljajo z veseljem. Zelo strog kodeks zagotavlja kakovost rastlinskih izvlečkov, njihovo ekološko pridobivanje in učinkovito uporabo v končnem izdelku. Samoumevno je, da blagovna znamka Klorane ne izkorišča nobenih ogroženih rastlinskih vrsti. Nasprotno, Inštitut Klorane ima tri osnovne naloge – ščititi, raziskovati, izobraževati. Podjetje financira različne aktivnosti po vsem svetu, iz katerih lahko izberemo vsaj eno. Portugalska je uspešno posadila ogroženo vrsto rastlin Normania triphylla v sodelovanju z Botaničnim vrtom mesta Funchal in Narodnim botaničnim inštitutom mesta Brest.
Če dajete prednost rastlinski negi, ki je učinkovita, udobna za uporabo in hkrati upošteva naravo, je blagovna znamka Klorane prava izbira za vas.

free delivery