Preskoči na glavno vsebino

Kokosov parfum

Vseeno je, kaj si želite – se zaviti v nežno kokosovo meglico ali pa na svoji koži občutiti intenziven tropski raj, kokosova dišava vam omogoča, da se v spominih vrnete na poletni dopust in to vsak dan v letu.

 

Eksotičen vonj kokosa prinaša s seboj dobro voljo in občutek sproščenosti. Nežni in očarljivi sladki toni bodo hitro pritegnili pozornost vaše okolice.

Značaj vonja kokosa:

Igriv in sladek vonj s podtoni vanilje ustvarja edinstven in eksotičen vtis.

Kako se pridobiva kokosov vonj:

Kokosov oreh je plod kokosove palme. Ta drevesa rastejo predvsem v Aziji, Srednji in Južni Ameriki, Afriki in Oceaniji. Z luženjem kokosovega mesa in s postopnim izparevanjem se pridobivajo fine dišeče esence, ki so koristne tako za proizvodnjo parfumov kot za aromaterapijo. Pri proizvodnji parfumov se uporabljajo tudi sintetično pridobljene kokosove arome. Nekatere naravne dišeče esence lahko pri predelavi izgubijo svoj lastni vonj in sintetična aroma tako zagotavlja, da bo vaš priljubljeni parfum še dolgo lepo dišal.

Kokosova dišava se odlično kombinira z jasminom, sadnimi toni ali tuberozo. Poiščite najboljšo kombinacijo in si tudi vi izberite parfum z vonjem kokosa!

celotno besedilo skrij besedilo