Preskoči na glavno vsebino

Lab Series

Lab Series

 Inovativna, vrhunska in izjemno učinkovita nega, razvita po meri moške kože – to je kozmetika Lab Series, ki moškim po vsem svetu pomaga, da so videti bolje in se tako tudi počutijo.

Zgodba blagovne znamke Lab Series se je začela pisati že leta 1987. Filozofija znamke izhaja iz zavedanja, da se moška in ženska koža izrazito razlikujeta, zaradi česar so različne tudi njune potrebe. Iz tega razloga moški potrebujejo kozmetične izdelke, ki so narejeni po meri njihove kože. Lab Series moškim ponuja rešitve, ki temeljijo na napredni tehnologiji in so podkrepljene z znanstvenimi raziskavami ter dolgoletnimi izkušnjami. Blagovna znamka pozornost posveča tudi načinu, na katerega moški pristopajo k negi svoje kože, in pri oblikovanju svojih izdelkov upošteva, kako želijo kozmetiko uporabljati.

V portfelju znamke Lab Series boste našli vse potrebno za celovito nego kože. Preizkusite na primer kremo Lab Series Instant Filter Moisturizer, ki bo poenotila ton kože, čistilno nego Lab Series Multi-Action Face Wash, ki popolnoma odmaši pore in s kože odstrani nečistoče ali pa prijetni balzam po britju Lab Series Shave.

celotno besedilo skrij besedilo