Lacalut Aktivzobna pasta proti paradontozi

Lacalut Aktiv zobna pasta proti paradontozi
Lacalut Aktiv zobna pasta proti paradontozi
75 ml
2,70

Koda: LCL0157 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Lacalut Aktiv zobna pasta proti paradontozi 75 ml
| 1 kos | 2,70
DPD
četrtek 14. 11. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Lacalut Aktiv

Zobna pasta Lacalut Aktiv Aktiv je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni.

Lastnosti:

  • zmanjšuje krvavenje dlesni
  • osvežuje zadah

Navodilo za uporabo:
Pasta naj se uporablja vsaj 2–3-krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.

O blagovni znamki Lacalut

Kozmetika Lacalut | Lacalut – za zdravje kompletne ustne votline. Lacalut je kompletna serija za nego ustne votline, ki je razvita posebno za zaščito pred pogostimi zdravstvenimi problemi, kot sta parodontoza in krvavitev. Izdelki blagovne znamke Lacalut se med seboj dopolnjujejo in predstavljajo kompleksen sistem zaščite zob in dlesni.
Blagovna znamka pripravkov za ustno higieno Lacalut je že več kot 16 let na trgu in vključuje medzobne krtačke, ustne vode, pripravke za "tretje zobe" in druge dodatne proizvode. Posamezne serije se osredotočajo na posebne namene, kot je na primer nežno beljenje zob, nega občutljivih zob ali zaščita pred zadahom iz ust. Zelo uspešna je zahvaljujoč svoji unikatni učinkovitosti na primer serija Lacalut activ.
Sistem kompleksne zaščite zob pred vnetjem dlesni, ki ga spremlja krvavitev in nastanek parodontoze, so razvili v sodelovanju s priznano univerzo v Freiburgu in vključuje zobno pasto, ustno vodo in posebno zobno krtačko. Ekipa strokovnjakov, ki stojijo za blagovno znamko Lacalut, spodbuja zdrav način življenja in poskuša nagovarjati javnost, da ne bi podcenjevala pravilno nego zob in celotne ustne votline. Higienske navade razvijamo v otroštvu in prav na to starostno kategorijo se Lacalut osredotoči. Ustvarili so otroški program, ki spodbuja preventivo zobne gnilobe z uporabo sistema zobnih past in zobnih krtačk, ki so prilagojene starosti otroka.
Zobna gniloba in vnetje dlesni spadata med najbolj pogoste bolezni. Vsi, ki se zavedajo, da se zdravje celotnega telesa začenja v ustni votlini, izbirajo za nego zob Lacalut.

Recenzija Lacalut Aktiv

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!