BP_Loewe_001_SIBP_Loewe_001_SI
BP_Loewe_7_SIBP_Loewe_7_SI
BP_Loewe_Solo_Cedro_SIBP_Loewe_Solo_Cedro_SI
BP_Loewe_Solo_Ella_SIBP_Loewe_Solo_Ella_SI
BP_Loewe_Esencia_EDP_Men_SIBP_Loewe_Esencia_EDP_Men_SI

Spoznajte špansko blagovno znamko LOEWE

Dišave LOEWE so dobesedno umetniška dela, ustvarjena v naravi. Parfumi LOEWE se izdelujejo v Španiji, so naravni, organski in v njihovi sestavi boste našli kakovostna, visoko koncentrirana naravna olja.

Zgodba blagovne znamke LOEWE se je začela pisati v Španiji že leta 1846. V letu 2013 ja bil na mesto kreativnega direktorja v LOEWE imenovan Jonathan Anderson, eden vodilnih oblikovalcev svoje generacije. Od takrat se piše novo poglavje blagovne znamke, v kateri glavno vlogo igra industrija, ki izžareva španski življenjski slog in intelektualen, a kljub temu igriv pristop k modi.

Prva dišava LOEWE, ki jo je Jonathan ustvaril za blagovno znamko, nosi ime LOEWE 001. Nastala je v sodelovanju z Nurio Cruelles, glavno parfumarko hiše LOEWE. Njena inovativna in hkrati nežna dišavna sestava v sebi skriva enako svežino, raznolikost in vitalnost kot sama blagovna znamka LOEWE pod Jonathanovim vodstvom.

Raziščite široko ponudbo parfumov LOEWE in preizkusite katero od najbolj priljubljenih dišav, kot je na primer LOEWE Solo za moške z osvežilnimi citrusnimi toni, moška toaletna voda LOEWE Solo Cedro Eau z lesnimi in začimbnimi toni ali parfumska voda LOEWE 7 Anonimo, ki v sebi skriva opojne note kadila in usnja. Dame bodo na svoj račun prišle z dišavo LOEWE Aura ali LOEWE 001 z mamljivimi lesnimi toni.

celotno besedilo skrij besedilo

Filter

Cenovni razpon

do

Darila in akcije

Kolekcije

Za koga?

Ocena

  •   1