Makeup RevolutionReloaded paleta senčil za oči

13×
Makeup Revolution Reloaded paleta senčil za oči
Makeup Revolution Reloaded paleta senčil za oči
odtenek Iconic Fever 15 x 1.1 g
6,75

Na zalogi | Koda: MUR04591
1
DPD
petek 3. 12. 2021
Osebni prevzem
petek 3. 12. 2021

S paleto senčil za oči Makeup Revolution Re-Loaded je ustvarjanje popolnega celodnevnega ličenja zares enostavno. Barvno bogati odtenki, njihova dolga obstojnost in močna pigmentacija – vse to zagotavlja poudarjen očesni make-up.

Lastnosti:

  • omogoča ličenje za različne priložnosti
  • senčila se preprosto nanašajo in so dolgo obstojna
  • ne razlivajo se po veki, ostanki pa ne padajo pod oko
  • bogata pigmentacija zagotavlja polnost barv

Navodilo za uporabo:
Senčila na veke nanašajte s pomočjo čopiča in ustvarite želeni make-up. Za klasičen videz nanesite v notranji kotiček svetlo senčilo in nato po veki navzven barve postopoma temnite.

Lastnosti

Odtenek
bel, rjav, oranžen, nude
Učinek
mat, metaličen, biserast, bleščeč

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!