Plavalne plenice

Zanesljive plavalne pleničke za udobno kopanje

Udobje pri nošenju in zanesljiva zaščita pred iztekanjem tudi med kopanjem! Otroška plavalna plenička je idealna rešitev, če se z otroki odpravljate na bazen ali na morje.

Plavalne plenice in njihove prednosti

  • Preprečujejo onesnaženje vode v bazenu – vse zadržijo varno notri.
  • Kopalne plenice vode iz bazena ne vpijajo, s tem pa otroku ne preprečujejo prostega gibanja.
  • Po zaslugi mehkih materialov so udobne, dojenčka pa ne tiščijo na nogicah.
  • Enostavno se oblačijo in se za večje udobje prilagodijo otrokovemu telesu.

Kako kopalne plenice izbrati?

Izbira plenice je odvisna od teže otroka in pogostosti kopanja. Izbirate lahko ali med plavalnimi plenicami za enkratno uporabo ali med plenicami za kopanje za večkratno uporabo. Kopalne plenice za v bazen se proizvajajo za otroke od 3 do 15+ kg.

  • Plavalna plenica za enkratno uporabo je primerna za občasno uporabo, po plavanju pa jo enostavno vržete v koš. V ponudbi izberite velikost plenice za kopanje glede na težo otroka. Ta tip plenice je dostopen že od 3 kg, torej je primeren tudi za dojenčke.
  • Kopalne plenice se po uporabi lahko operejo, torej so primerne za večkratno uporabo. Nekatere kopalne plenice vsebujejo neprepusten sloj PUL in zaščitno mrežico ter se lahko neposredno uporabijo, druge pa zahtevajo še vstavitev separacijske plenice. Plavalne plenice imajo pritiskače, ki omogočajo prilagoditi velikost. Ta tip kopalne plenice je zelo ugoden pri pogostejšem kopanju.

Naš nasvet: Če nimate tehtnice za dojenčke, svetujemo, da se na osebni tehtnici stehtate najprej z otrokom, nato pa brez njega.

Kako plavalne plenice delujejo

Otroške plenice za v vodo so razvite tako, da vse tekočine in umazanijo zadržijo zanesljivo notri, po zaslugi elastične obrobe in neprepustnih slojev bo vse ostalo na svojem mestu. Toda zunanji del preprečuje vpijanje vode, plenice pa ne povečujejo svojega volumna in ne zmanjšujejo udobja nošenja.

Opremite svoje malčke poleti z najboljšimi plavalnimi plenicami, ki nudijo udobje pri vodnih igrah in zanesljivo zaščito pred neželenim iztekanjem!

Nasvet: Dodajte k nakupu bolj trajnostne eko plenice ali plenice iz blaga in druge otroške potrebščine!