Mineralni pudri

Filter
Cenovni razpon

do

Ocena
  •   5
  •   1
Najbolj prodajani

Hrepenite po popolnoma fiksiranem make-upu, poenoteni in žametno mehki koži? Pozabite občutek mastne kože. V svojo kozmetično torbico dodajte mineralni puder ali mineralni make-up in se zanesite na popolno maten videz ob vsaki priložnosti.

Če iščete kozmetični pripravek, ki vam make-up popolnoma fiksira in kože ne draži, ste ga našli. Po zaslugi naravnih sestavin so mineralni pudri hipoalergeni in primerni za vse, ki imajo občutljivo kožo. Najbolj ustrezajo mešani in mastni koži. Dobro se bodo izkazali tudi ob uporabi na suho kožo, ker je ne izsušujejo.

Kaj mineralni puder je?

Mineralni puder je prah iz fino zdrobljenih naravnih mineralov. Najpogosteje gre za različne vrste sljude in titanov ali cinkov oksid, ki odlično odbijajo svetlobo in kožo naravno ščitijo pred škodljivim sončnim sevanjem.

Preizkusite kakovostne mineralne pudre Clarins, Makeup Revolution in druge na lastni koži. V naši ponudbi najdete mineralne pudre v prahu, klasične mineralne kompaktne pudre, pa tudi pudraste mineralne make-upe, ki se nanašajo s čopičem na mesto klasičnega make-upa. Mineralni puder nanesite na ves obraz ali samo na T-predel, če imate suho kožo, in ves dan uživajte v brezhibnem videzu.