Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine

maska za obraz

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine maska za obraz
Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine maska za obraz
Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine maska za obraz
150 ml
5,20

Koda: NEU1856 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine
150 ml | 5,20

Opis kozmetike Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine

Maska za obraz Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine bo razvajala in negovala vašo kožo.

Lastnosti:

  • kožo pušča svilnato mehko na dotik
  • preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja
  • sprošča umazanijo v porah in jih oži
  • globinsko vlaži in intenzivno hrani

Navodilo za uporabo:
Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.

Lastnosti

Po problemu kože
pore in mastna koža
Starost
za vse starosti
Tip kože
mastna, problematična

O blagovni znamki Neutrogena

Neutrogena že skoraj eno stoletje zagotavlja učinkovito nego obraza in kože. Zgodovina blagovne znamke sega v leto 1930, ko je Manny Stolaroff začel dobavljati izdelke v kozmetične salone. Prelomnica se je zgodila leta 1954, ko je izvedel za lastnosti mila, ki ga je izdelal vnuk Napoleonovega osebnega zdravnika. Milo ni povzročalo draženja kože in se je brez težav spiralo. Stolaroff je bil tako navdušen, da ga je začel sam distribuirati pod imenom Neutrogena.´

Potem se je vse začelo dogajati z bliskovito hitrostjo. V 60. letih je ustanovil istoimensko podjetje Neutrogena in naslednji pomemben mejnik je bilo patentiranje norveške recepture, edinstvene sestavine, ki ustreza potrebam kože, izpostavljene težkim podnebnim pogojem.

Danes med ikonične izdelke blagovne znamke ne spada samo kolekcija z norveško recepturo Neutrogena Visibly Renew, ampak tudi linija za nego obraza Neutrogena Visibly Clear in kreme za roke Neutrogena. Zahvaljujoč uporabi aktivnih učinkovin in sodelovanju z vodilnimi dermatologi je nastala kozmetika, ki dejansko odraža zahteve kože in zagotavlja koži učinkovito nego.