Neutrogena Visibly Clear Pore & Shinepiling za obraz za vsakodnevno uporabo

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine piling za obraz za vsakodnevno uporabo
Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine piling za obraz za vsakodnevno uporabo
150 ml
5,85

Koda: NEU1825 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine piling za obraz za vsakodnevno uporabo
| 1 kos | 5,85
DPD
ponedeljek 21. 10. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine
LastnostiOpis:

Neutrogena Visibly Clear® Pore & Shine piling za vsakodnevno uporabo ima dvojni učinek, zahvaljujoč kateremu odlično očisti pore in zagotovi odlično matirano kožo. Sestavine pilinga čistijo kožo do globine, pomagajo sproščati in zategovati pore. Njegov sveži vonj po mandarini in limeti ponuja neverjetno prijetno doživetje med uporabo. Vidno zmanjšuje sijaj kože in ponuja mat učinek brez prekomernega izsuševanja kože.

Učinki:

  • čisti in zateguje pore
  • kožo pušča matirano, brez sijaja
  • ne izsušuje

Navodilo za uporabo:

Piling nanašajte enkrat na dan na navlažen obraz in nežno vmasirajte. Izognite se stika z očmi.

Lastnosti

Konsistenca
piling
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
eksfoliacija

O blagovni znamki Neutrogena

Neutrogena že skoraj eno stoletje zagotavlja učinkovito nego obraza in kože. Zgodovina blagovne znamke sega v leto 1930, ko je Manny Stolaroff začel dobavljati izdelke v kozmetične salone. Prelomnica se je zgodila leta 1954, ko je izvedel za lastnosti mila, ki ga je izdelal vnuk Napoleonovega osebnega zdravnika. Milo ni povzročalo draženja kože in se je brez težav spiralo. Stolaroff je bil tako navdušen, da ga je začel sam distribuirati pod imenom Neutrogena.´

Potem se je vse začelo dogajati z bliskovito hitrostjo. V 60. letih je ustanovil istoimensko podjetje Neutrogena in naslednji pomemben mejnik je bilo patentiranje norveške recepture, edinstvene sestavine, ki ustreza potrebam kože, izpostavljene težkim podnebnim pogojem.

Danes med ikonične izdelke blagovne znamke ne spada samo kolekcija z norveško recepturo Neutrogena Visibly Renew, ampak tudi linija za nego obraza Neutrogena Visibly Clear in kreme za roke Neutrogena. Zahvaljujoč uporabi aktivnih učinkovin in sodelovanju z vodilnimi dermatologi je nastala kozmetika, ki dejansko odraža zahteve kože in zagotavlja koži učinkovito nego.

Recenzija Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine