Nuxe Bodyrelaksacijska parfumska voda

Nuxe Body relaksacijska parfumska voda
Nuxe Body relaksacijska parfumska voda
30 ml
9,79

Koda: NUX03249 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Nuxe Body
Lastnosti

Udobno se posedite in uživajte v popolnoma mirnem počitku. Sprostitvena parfumska voda Nuxe Body sladko diši po kokosovem sorbetu, vanilji in belih cvetovih ter vam bo pomagala pri sproščanju po dolgem, napornem dnevu. Utrujeno kožo bo prijetno osvežila in jo pustila na dotik voljno in svilnato mehko.

Potešite svoje čute in razvajajte kožo s sprostitveno parfumsko vodo Nuxe Body!

Lastnosti:

  • v hipu vzbudi občutke miru in ugodja
  • podpira celovito pomiritev in sprostitev
  • sladko diši po kokosu, vanilji in cvetlicah
  • prijetno osvežuje utrujeno kožo
  • kožo naredi voljno in svilnato mehko
  • vsebuje 95 % sestavin naravnega izvora

Navodilo za uporabo:
Razpršite po koži kadarkoli čez dan.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Body