Nuxe Prodigieux

olje za prhanje za ženske 200 ml

Nuxe Prodigieux olje za prhanje za ženske 200 ml
Nuxe Prodigieux olje za prhanje za ženske 200 ml
Nuxe Prodigieux olje za prhanje za ženske 200 ml
200 ml
7,90

Koda: NUX1651 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Nuxe Prodigieux
200 ml | 7,90

Opis parfuma Nuxe Prodigieux

Olje za prhanje Nuxe Prodigieux odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Kožo telesa naredi čudovito mehko, jo nahrani in koža prijetno diši. Olje za prhanje naredi iz vsakega vašega tuširanja vrhunsko dišeče doživetje.

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Ocena Nuxe Prodigieux

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!
free delivery