Nuxe Prodigieuxolje za prhanje za ženske

2×
Nuxe Prodigieux olje za prhanje za ženske
Nuxe Prodigieux olje za prhanje za ženske
Priporočena maloprodajna cena
9,00

Prihranite 14%
200 ml
7,70

Koda: NUX1651 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 7. 2020

Opis parfuma Nuxe Prodigieux
Sestava

Osrečite med prhanje ne le svoje telo. Olje za prhanje Nuxe Prodigieux z vsebnostjo 92,9 % naravnih sestavin ima čutno, oljno teksturo, ki blago čisti in obenem hrani kožo celega telesa. Poleg tega jo odišavi s slavno dišavo suhega olja Huile Prodigieuse®, ki vam daje občutek sončnega poletnega počutja.

Lastnosti:

  • nežno čisti kožo
  • naredi jo svilnato mehko in nahranjeno
  • ima oljno sestavo z bleščečimi delčki
  • diši po cvetovih pomarančevca, po magnoliji in vanilji

Sestava:

  • mineralni zlati biserni delci
  • dišava Huile Prodigieuse® – legendarna dišavna sestava suhega olja Nuxe

Sestava

Konsistenca
olje

O blagovni znamki Nuxe

Kozmetika Nuxe v sebi združuje moč narave, učinkovitost znanosti in užitek za vse čute za kar največje veselje pri uporabi. Ta povezava se odraža v imenu blagovne znamke, ki je nastalo z združitvijo besed »Nature« in »Luxury«, pa tudi v vseh drugih izdelkih Nuxe. Kozmetika Nuxe ne vsebuje parabenov in mineralnih olj.

Blagovna znamka Nuxe se je postopoma razvijala od začetka 50. let. Resnično življenje pa ji je leta 1989 vdihnila Aliza Jabès, privrženka aromaterapije in pozneje tudi ustanoviteljica koncepta Nuxe Spa. Že prvi izdelek, ki ga je izdelala sama, suho olje Nuxe Huile Prodigieuse®, je takoj zabeležil velikanski uspeh in je danes legendarni izdelek te blagovne znamke.

Družba Nuxe se dejavno ukvarja z raziskovalno dejavnostjo in vsi izdelki gredo skozi razvoj z uporabo izvirnih metod, ki temeljijo na spoznanjih sodobne botanike. Olje Nuxe danes dopolnjuje cela paleta izdelkov za nego obraza in telesa ter parfum Nuxe, ki je svoj navdih našel prav v značilnem vonju legendarnega suhega olja.

Recenzija Nuxe Prodigieux