Odkrijte dišavi Prada L’Homme in La Femme

Dišavi Prada L’Homme in La Femme poosebljata dve plati medalje, moškost in ženskost, moč in nežnost. Obe pa rušita stereotipe, zavračata klišeje in olfaktorično raziskujeta samo bistvo obeh spolov. Odkrijte zapeljivo moč ženskega elementa in prefinjenost moškega nasprotja. Uživajte v dišavi, ki odlično poudari vaš edinstveni značaj.

celotno besedilo skrij besedilo

O blagovni znamki Prada

Modne revije blagovne znamke Prada so vedno nekaj novega, nepričakovanega in razkrivajočega. Prinaša razodetje edinstvenih kolekcij, ki so tvorjene iz jasno nasprotujočih si prvin z namenom izzvati reakcije – žive, burne, čustvene in intelektualne. Ta naboj in edinstven pristop v sebi odraža tudi vsak parfum Prada.  

Odlična ideja, specifična tehnika ali ekskluzivne sestavine  – tipična dišava Prada dela z vsemi temi prvinami, vendar jih njihovi tvorci dalje preoblikujejo. Strejo jih na majhne koščke in jih spojijo z nečim popolnoma nepričakovanim. Nato jih začnejo spet sestavljati skupaj in naenkrat se zgodi nekaj skrivnostnega, kar mističnega. Te stare, dobro znane dišave so ponovno odkrite in preoblikovane v nekaj novega in neverjetnega.

Naj vas popelje olfaktorična cesta, polna lepote in luksuza. Poduhajte ikonično žensko dišavo Prada Candy ali moško klasiko Prada Luna Rossa in podlezite čaru blagovne znamke Prada, ene od najvplivnejših modnih hiš na svetu.

celotno besedilo skrij besedilo

Razvrščeno po priporočenih Po ceni Po prodaji