Ricinusovo olje

Imate izbrano
  • Ricinusovo
Filter
Cenovni razpon

do

Ocena
  •   3

Vas mučijo grde brazgotine, redke obrvi ali suhe konice las? Preizkusite naravno ricinusovo olje in njegove vsestranske učinke na polt, trepalnice, obrvi, lase in nohte!

Ricinusovo olje vsebuje pomemben delež vitamina E, beljakovine in druga pomembna hranila. Zaradi česa je njegova sestava tako koristna?

Ricinusovo olje za kožo

Ricinusovo olje ima izrazite krepilne učinke na polt in kožo celega telesa. Obnavlja, zadržuje vlago v polti in jo ščiti pred predčasnim staranjem. Odpravlja dermatitis in najrazličnejše ekceme, bistveno pa zmanjšuje sledi po brazgotinah. In ne samo to. Zanesljivo vas reši bradavic. Zadostuje, da prizadeto mesto dvakrat na dan namažete in bradavice postopoma popolnoma izginejo.

Ricinusovo olje za trepalnice in obrvi

Če vas mučijo neizrazite trepalnice ali redke obrvi, ne obupajte. Ricinusovo olje nanesite na obrvi ali v trepalnice vsak večer pred spanjem, rezultat pa se bo pokazal kmalu!

Ricinusovo olje za lase

Ricinusovo olje je tudi zelo primerno za krepitev rasti las. Vmasirajte ga dvakrat na teden v lasišče, pustite delovati čez noč, nato pa sperite. Ali se vam cepijo konice? Potem nanesite nekaj kapljic toplega ricinusovega olja na konice las, pustite pol ure delovati in operite s šamponom.

Na Notino najdete ricinusovo olje Saloos, Renovality ali Dr. Feelgood po odličnih cenah. Ne oklevajte in preizkusite njegove izvrstne učinke tudi vi!