Preskoči na glavno vsebino

Smashbox

Smashbox

Rojena v legendarnem fotografskem studiu, preverjena pri profesionalnih fotografih, vizažistkah in manekenkah. To je kozmetika Smashbox iz sončnega Los Angelesa, s katero boste videti odlično ne samo pred fotoaparatom.

Za blagovno znamko Smashbox stojita fotograf Davis Factor in njegov brat Dean, pravnuka hollywoodske legende Max Factorja. Leta 1990 sta brata v Los Angelesu ustanovila kreativni fotografski studio Smashbox Studios, ki je hitro postal priljubljen med svetovnimi fotografi, igralci, manekenkami in glasbeniki. Leta 1996 je Davis izkoristil vse svoje dosedanje izkušnje profesionalnega fotografa in ustanovil blagovno znamko Smashbox. Kot prvi je na trg postavil podlago za ličila Smashbox Photo Finish Primer, zahvaljujoč kateri make-up zdrži neskončno dolgo. Danes je ta primer Smashbox med vizažisti že legendaren.

Poleg podlage za ličila preizkusite tudi visoko prekriven make-up Smashbox Studio Skin Foundation, ki zdrži kar 24 ur, maskaro Smashbox Super Fan Mascara, ki brezhibno privije vaše trepalnice, ali pa puder Smashbox Halo Fresh Perfecting Powder. Omeniti pa moramo tudi šminko Smashbox Always on Liquid Lipstick v nešteto čudovitih odtenkih.

celotno besedilo skrij besedilo